cbis:1995473

FJK - 40 år på scen!

Nu bjuder vi in till en rejäl musikalisk energikick när FJK 40-årsjubilerar 2021!

Information

Anders Forsslund - sång och bas
Christer Jonasson-Tolv - sång och gitarrer
Mats Klingström - sång och gitarrer

Entré 300 kr
Restriktionerna innebär ett begränsat antal platser.

Arrangör: Kim Kultur&Nöje AB

Vilka är då jubilarerna?
På 80-talet bildades musikgruppen FJK. De spelade flitigt på Stockholms scener, bl a Pelikan och ansågs vara förnyare av svensk visa. Det blev succé när FJK spelade på Skulefestivalen och de återkom dit under ett antal år. FJK har turnérat flitigt i vårt avlånga land under många år, men 1996 tog de ett gemensamt beslut om att göra ett uppeåll med gruppen för att få möjlighet att musicera i andra sammanhang och konstellationer. Uppehållet varade bara i 1 år(!), arrangörer och publiken ville annorlunda. De sammanstrålade igen redan 1997 för att göra några spelningar och kortare turnéer och så har det fortsatt! Så därför är det nu dags att fira 40 år med FJK på svenska scener.
Ni kommer att få lyssna till deras fantastiska musikalitet, briljanta stämsång och en repertoar bestående av klassisk visa, evergreens, covers och givetvis eget material - gammalt och nytt!
Sedan 1987 spelar de, var och en, i andra grupperingar, på duo och solister, alla 3 är låtskrivare och producerar skivor. När de sammanstrålar får ni i publiken lyssna till låtar som "Fandango", "I rörelse", "Ormen" och de bjuder även på några nya låtar.
Alla med glädje, själ, hjärta och musikalisk briljans som är ett varmt signum för F J K.
Varmt, varmt välkomna hälsar FJK och Kim Kultur &Nöje
Ett begränsat antal biljetter!!!!
Som arrangör förhåller vi oss givetvis till de restriktioner som råder. Dvs håller oss till anvisad storlek på sällskap, avstånd. Sedan tänker vi att var en tar sitt egna ansvar och respekterar restriktionerna.


Vägbeskrivning

Folkets Hus, Norrtälje