cbis:1953134
cbis:1953134
cbis:1953134
cbis:1953134

Fiskeevent.se

iskeevent.se erbjuder en härlig naturupplevelse med spännande fiske i hela Stockholms skärgård och Mälaren både till företag & privatpersoner. De professionella fiskeguiderna tar er med till sina hemliga vikar på ett spännande fiskeäventyr.

Information

Fisket sker från moderna, säkra sportfiskebåtar och företaget tillhandahåller fiskeutrustning och flytvästar/flytoveraller till alla. Fiskevent.se ordnar med mat & dryck och om ni önskar finns möjlighet att gå i land och tillaga mat över öppen eld, vilket ger en extra känsla av härligt vildmarksliv.
I samband med fisket kan också aktiviteter och tävlingar ordnas. Företaget har samarbete med ett antal boenden i skärgården som erbjuder övernattning, mat och andra aktiviteter. Tillsammans kan de erbjuda olika paketlösningar med fiske, boende och konferens.
Fiskeevent.se har stor vana av att arrangera företagsevent, och självklart anpassas fisket utefter era önskemål, ni kan själva välja plats för upphämtning och avlämning samt hur länge fisket skall pågå etc. Inga förkunskaper krävs, de erfarna fiskeguiderna lär ut den teknik som behövs, så oavsett om ni är nybörjare eller vana sportfiskare så kommer det att bli en spännande och trevlig dag tillsammans på sjön.
Fishing trips in Stockholm - Baltic Pro Fishing Guide