Badholmen, Vaxholm
Badholmen, Vaxholm
Badholmen, Vaxholm
Badholmen, Vaxholm
Badholmen, Vaxholm

Festvåning Badholmen

Badholmen är en liten skärgårdsö alldeles intill Vaxholm. Populär såväl för företagsfester som bröllop och andra privata fester.

Information

Här finns två restauranger att välja på: Magasinet för upp till 130 gäster och det lite mindre Kalaset som rymmer 44 hungriga besökare.

På Badholmen tillagas alla rätter med noggrant och väl utvalda och förstklassiga råvaror. Valmöjligheterna är många och kockarna har komponerat härliga festmenyer, bufféer och smårätter för alla typer av events. Till detta rekommenderas dryckespaket för att toppa matupplevelsen.

Badholmen finns tillgängligt under perioden maj-september.
All mat som tillagas följer WWF´s riktlinjer gällande fisk och skaldjur. Toppa din vistelse hos Badholmen med en aktivitet i världsklass. Välj mellan Fångarna på Kastellet och Lagkampen.

Fångarna på Kastellet (10 - 100 p)
Fångarna på Kastellet består av lag på upp till tio personer som med hjälp av karta tar er till tio olika stationer där laget tillsammans ställs inför olika utmaningar.

Lagkampen (10 - 500 p)
I Lagkampen finns ett antal stationer som kräver att man använder både hjärna och kropp. Och att samarbeta inom laget är nödvändigt för att lyckas med varje utmaning. Deltagarna är indelade i lag med upp till tio personer som tävlar mot varandra.