cbis:1998356

Familjevandring i Östhammar

  • Besöksadress: Samling vid Rådhuset i Östhammar
Följ med på en härlig vandring för familjen genom Östhammars gamla stad. Tidsresan tar er från vikingatid in i sagans värld till nutid. Promenaden är ungefär 1 km och tar ca 1 timme.

Information

Familjevandringen är en nyskapande stadsvandring för barn och gamla. Denna sommar tror vi att åldern 5- 69 år är lagom. Detta för att vi ska anpassa oss efter folkhälsomyndighetens restriktioner. 

Kom och lyssna på guiden som berättar om den gamla staden Östhammar men också hur Pippi Långstrumps krumilurpiller används. På de smala gatorna vandrar ni förbi de vackra äldre trähusen. Vad är det som gömmer sig i trädgårdarna? Hur högt gick havet upp innan Östhammar blev stad? Allt detta och mycket mer får ni reda på av vår storyteller Marie-Louise. 

Med anledning av spridningen av Coronaviruset Covid-19 är det viktigt att vi vid sammankomster följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Kontakta personalen på turistbyrån eller via växeln 0767-650 660.

Du är välkommen om du är helt frisk. Har du symptom, även lindriga, ber vi dig att stanna hemma. Kom ihåg att hålla ett fysiskt avstånd till varandra på minst 2 meter. Ta hand om varandra och visa hänsyn, tack!

Tisdag 13/7 och 20/7 kl 13.00 samling vid Rådhuset i Östhammar