cbis:1995003

Norra Båtlinjen 2021 - VG

Norra Båtlinjen tar dig enkelt och bra ut i den vackra skärgården från Norrtälje. Båten M/S Rex går kl. 10.00 från hamnen (kajsidan) till Håknäs, Gräddö, Lidö och Arholma onsdag till söndag från 7 juli fram till den 8 augusti 2021.

Information

Nytt för i år är möjligheten att kunna förboka ett begränsat antal biljetter för att säkra sin plats på båten. Biljetterna kommer att kunna förbokas via Blidösundsbolaget och Visit Roslagen. Biljetter kommer även gå att köpa ombord i mån av plats.

Alla delsträckor går inte att förköpa, om du inte hittar din biljett här så går den, i mån av plats, att köpa ombord på m/s Rex.


Biljetter, tider och taxor.

Turen finns med på Blidösundsbolagets ordinarie tidtabell och du kan köpa biljett via webbsida eller ombord. Ytterligare information samt länkar kommer du att hitta här inom kort.


Att göra ombord och i Roslagen

Ombord på M/S Rex finns kafeteriaservering och en fantastisk utsikt över vårt vackra Roslagen, som också erbjuder ett stort utbud av upplevelser. Kontakta gärna Visit Roslagenför för tips om aktiviteter och boende längs vägen.


Nytt för i år är att M/S Rex har försetts med elhydbridmotorer för effektiv, lugn och tyst gång.


Parkering vid Roslagsskolan

Vid resa med Norra Båtlinjen finns möjlighet att parkera Roslagsskolan på Bältartorpsgatan 7 i Norrtälje. Parkeringstillstånd krävs och finns att hämta på Visit Roslagens turistbyrå på Lilla Brogatan 3. Utanför turistbyråns öppettider finns tillstånd att hämta på Åtellet på Sjötullsgatan 10.


Tidtabell för Norra Båtlinjen från Norrtälje hamn

10.00: Avgång Norrtälje hamn - längst ut på hamnkajen

10.50: Ankomst/avgång Håknäs

11.10: Ankomst/avgång Gräddö

11.25: Ankomst/avgång Lidö

12.15: Ankomst Arholma

---

15.00: Avgång Arholma

15.50: Ankomst/avgång Lidö

16.05: Ankomst/avgång Gräddö

16.25: Ankomst/avgång Håknäs

17.15: Ankomst Norrtälje Hamn

External links and documents

https://www.roslagen.se/upptack-skargarden

Date & time (<% occasionResult.length %>)

31 July
1 August
2 August
3 August
4 August
5 August
6 August
7 August
8 August

Boka