Cart

 
Kapellskär

Upptäck Rådmansö

Halvön Rådmansö är Svealands ostligaste udde. Här hittar du ett vackert kulturlandskap, precis intill den härliga roslagsskärgården. 

Missa inte ett stopp på Rådmansö bageributik i Södersvik på vägen hit. På Rådmansö finns massor av platser för en picknick!

På Gräddö finns Kajak och uteliv. Här kan både du som nybörjare och erfaren paddlare upptäcka skärgården, ensam eller med hela familjen.

Från hamnen i Kapellskär tar du dig enkelt vidare ut i skärgården. I sommar kan du åka på en härlig båtresa med Söderarmslinjen eller ta Viking Lines fartyg till Åland.

På sydöstra delen av Rådmansö hittar du Riddersholms naturreservat. Här finns vacker skärgårdsnatur, slingrande skogsstigar och fina badplatser precis vid Ålands hav.

Intill naturreservatet hittar du Kapellskärs camping – här kan du bo på campingen eller vandrarhemmet. På Rådmansö finns också Björkö-Örns camping, med en fantastisk sandstrand.

På Rådmansö finns förstås också massor av roligt för hela familjen. På Marholmen finns boende och lek för stora och små. På Samstorps gård kan du åka på spännande safari och träffa vilda djur. 

Vill du få utlopp för din kreativitet genom målning rekommenderar vi varmt ett besök på Skaparladan. Här finns galleri, butik och kurser.

Missa inte ett besök hos butiken Båt och byggnadsvård på vägen hem. Det här är ett spännande stopp för dig som renoverar och restaurerar äldre och nyare hus eller möbler och söker genuina material och detaljer.

Här kan du ta del av annonsen om Rådmansö

Att göra på Rådmansö

Evenemang på Rådmansö