Cart

 
Öregrunds turistbyrå

Jobba hos oss i sommar

Vi söker personal till våra turistbyråer i Östhammar & Öregrund

Brinner du för gott värdskap, möten utöver det vanliga, att dela med dig av dina smultronställen till besökare och turister, göra det lilla extra för att besökaren ska få ut det maximala av sin vistelse här i Roslagen? Då kan Din arbetsplats bli turistbyrån i Östhammar eller Öregrund under juni-augusti 2021.

Visit Roslagen söker Destinationssäljare till vår besöksservice i Öregrund och Östhammar. Turistbyrån ligger mitt i hamnen och har en mycket intensiv besöksfrekvens av turister under sommaren.

Visit Roslagen arbetar med besökare innan, under och efter besöket. Kontakten med besökarna sker både digitalt, vid fysiska möten och via sociala medier. Vi söker dig som brinner för att få våra besökare att stanna längre och upptäcka mer av Roslagen. I arbetet ingår att sälja in destinationen och inspirera till fler upplevelser. Du kommer att jobba dels på våra turistbyråer, men även finnas på plats vid välbesökta upplevelser i destinationen. Tjänsten innebär att du tidvis arbetar ensam och du ska kunna känna dig bekväm med det.
 

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga uppgifter består av att ta hand om våra besökare, informera om allt som finns att göra och uppleva i Öregrund och Roslagen. Du kommer även sälja aktiviteter, boende, evenemangsbiljetter och souvenirer. Det ingår även att distribuera broschyrer till våra Info Points och informationsställen.  Vi söker personal under perioden 1 juni-mitten av augusti. Tjänstgöringsgrad kan variera mellan 50-100%.

 

Kvalifikationer

Du ska ha fyllt 20 år och inneha B-körkort. Relevant utbildning med inriktning mot turism eller erfarenhet från serviceyrken. Du får gärna ha arbetat inom turism-och besöksnäringen och du behöver ha god kunskap om Östhammar, Öregrund och Roslagen. Du trivs med att jobba självständigt i ett team, är målinriktad och motiveras av att se resultaten av god service. Du behöver vara strukturerad, gilla högt tempo och skiftande arbetssätt. Du har också en god administrativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Andra språk är meriterande. Du har tidigare erfarenhet av att använda en dator i arbetet, och är du dessutom bekant med Office, City Break bokningssystem är det meriterande.

 

Kontakt

Ring eller mejla Annette Lindström
Turistbyråansvarig Norra Roslagen
Mobil: 0706 18 70 13
Annette.lindstrom@visitroslagen.se