cbis:2035905
cbis:2035905
cbis:2035905
cbis:2035905
cbis:2035905

Eckerö Linjen aktiviteter

Åland är det perfekta resmålet för all slags aktiviteter. Det ligger nära men ändå utomlands. Eckerö Linjen trafikerar den kortaste vägen över Ålands hav och båtresan tar endast två timmar enkel väg.

Information

Förutom dagskryssningar med fartyget M/S Eckerö är Eckerö Linjen en stor arrangör av turistiska resepaket från Sverige till Åland. Vi förmedlar de flesta hotell, gästhem och cirka 400 stugor runtom på Åland.

Åland är kanske litet till storlek men här finns aktiviteter för alla smaker. Testa fiskelyckan och fånga storgäddan, träna upp svingen på någon av de två golfbanorna eller boka in en avkopplande resa där middagen ingår. Runtom på Åland finns mängder av vandringsleder att upptäcka, discgolfbanor att utforska och massor med sevärdheter att besöka. Åland är också ett perfekt resmål för den som gillar att ta sig runt på cykel. Längs de flesta huvudvägar finns en cykelbana eller åtminstone en mindre väg som slingrar sig genom det vackra skärgårdslandskapet. Där vägen tar slut tar skärgårdsfärjan vid och du kan ta dig längst ut i till de små öarna i yttre skärgården.

Vi på Eckerö Linjen är ålandsexperter och hjälper dig med att pussla ihop hela din reseupplevelse med resa, boende och aktivitet, oavsett om du reser med familjen eller i grupp.


Se mer från Eckerö Linjen