cbis:1954390
cbis:1954390
cbis:1954390
cbis:1954390

Eckerö Linjen

Eckerö Linjen trafikerar den kortaste vägen mellan Sverige och Åland. Båtresan mellan Grisslehamn i Roslagen och Eckerö på Åland tar endast två timmar i en riktning.
Konferensmöjligheter

Information

Förutom kryssningsverksamheten med fartyget M/S Eckerö har Eckerö Linjen ett varierat utbud av resepaket på Åland för både privatpersoner och grupper. Genom Eckerö Linjen kan du även boka rum på de flesta av Ålands hotell, ett rum på ett charmigt gästhem eller en av 400 stugor över hela Åland liksom aktivitetspaket såsom golf- och fiskeresor.

Till och från fartyget tar du dig bekvämt med anslutningsbuss från ett flertal orter. Från Stockholm, Norrtälje och Uppsala går det anslutningsbussar dagligen till samtliga M/S Eckerös avgångar. Ombord finns flera restauranger, bar Klubb Kuling där det bjuds på underhållning alla dagar med fartygets kryssningsvärdar och gästartister samt en välsorterad taxfreebutik. Under sommarmånaderna flyttar en del av underhållningen ut på soldäck, där du förutom livemusik även får njuta av frisk havsluft samt en vidsträckt utsikt över Ålands hav.
Upptäck sjöfartsstaden Mariehamn
Mariehamn är Ålands enda stad. Liten, men med ett spännande utbud av nöjesliv, shopping, sevärdheter och badstränder. Shoppa i butikerna längs gågatan, besök de fina museerna och njut av god mat på någon mysig restaurang eller uteservering. Du hinner upptäcka det mesta - här har du promenadavstånd till allt, inte minst havet.


Se mer från Eckerö Linjen