cbis:900977

Dyviks Marina - hyrbåtar

Välkommen att hyra båt med hyrbat.se! Hos oss kan du uppleva båtlivet utan att äga en båt! Du kan hyra båt för en dag, helg eller till och med en hel säsong –valet är ditt!

Information

Dagtursbåtar för båtupplevelser!

Våra hyrbåtar är moderna, välutrustade och finns i olika storlekar. De passar lika bra för en badtur med familj och vänner eller ett besök på en mysig skärgårdskrog som en fisketur till gäddviken eller snabb transport till sommarstugan.

Båtarna finns på Dyvik Marina, en fullservicemarina med kunnig personal för att ge bästa kvalité och service. Vi erbjuder hyrbåtar året runt så länge isen inte ligger och du bokat enkelt och smidigt själv online eller via vår kundservice.

Hyra är ett bra sätt att testa – både när det gäller båttyp eller båtliv. Passar storleken och egenskaperna det du och familjen vill ha ut? En båt behöver inte vara stor för en helg- eller veckotur för att prova båtlivet. Planera resan efter övernattningsställen och sevärdheter

Nu kan du även krydda din båtupplevelse lite extra genom att även hyra åkring, wakeboard eller vattenskidor tillsammans med båten!


Boka onlinebokning av hyrbåtar ska ske senast två dagar före ankomst via hyrbat.se
Vill du boka med kortare varsel så kontakta oss på Dyvik Marina. Tel: 08-54354300