Destinationssäljare 2018

Vill du ha ett av Roslagens roligaste sommarjobb?

Visit Roslagen söker dig som med entusiasm, gott värdskap och drivkraft vill arbeta med oss på turistbyråerna i Norra Roslagen.

Visit Roslagen har tre årsöppna turistinformationer i Norrtälje, Österåker och Östhammar. Sommartid är det även öppet i Öregrund. Till sommaren 2018 juni-augusti söker vi destinationssäljare på deltid i Norra Roslagen samt Österåker. Du kommer att arbeta i turistinformationen i Östhammar och Öregrund eller Österåker. Dina huvudsakliga uppgifter består av att ta hand om våra besökare, informera om allt som finns att göra och uppleva i våra städer/orter. Du kommer även sälja aktiviteter, boende, evenemangsbiljetter och souvenirer. Broschyrdistribution till våra Info Points och informationsställe i kommunen ingår också. Du är en viktig del i att ge våra besökare förutsättningarna för en så bra vistelse som möjligt i vår vackra städer och orter.

Kvalifikationer

Du ska vara fyllda 20 år och inneha B-körkort, gärna ha tillgång till egen bil då du blir schemalagd på de olika turistbyråerna (kollektivtrafik finns till alla orter). Du är Visit Roslagens ansikte utåt och därför är du självklart en glad, socialt kompetent och serviceinriktad person med positiv attityd. Vi jobbar mycket med det goda värdskapet, och kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Vi vill att du kan arbeta självständigt, vara stresstålig och kunna ta egna initiativ. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift, kan du även tyska eller andra språk är det ett stort plus då vi har många utländska besökare främst från Europa.  

Har du någon utbildning inom turism eller hotell- & restaurang, pågående eller avslutad, är det också meriterande. Du har tidigare erfarenhet av att använda en dator i arbetet, och är du dessutom bekant med Office, Basetool och City Break bokningssystem är det meriterande. 

Du har lätt att lära dig nya saker och hantera flera olika arbetsuppgifter. Och viktigast av allt, du har god lokalkännedom om Östhammars kommun och bra koll på vad som finns att se, göra och uppleva här i vår närhet. 

Känner du igen dig? Välkommen med din ansökan till info@visitroslagen.se (meddela om du önskar att arbeta i Östhammar och Öregrund eller Österåker).