Liveband Linda Ekström

Coverbandet Watts up Live i Verkstan!

Populära coverbandet Watts up gästar Varvets verkstad! Vi firar att danstillståndet är historia med hits, klassiker och några otippade kort som du glömt att du kunde sjunga med i.
WC Fullständiga rättigheter Matservering Kostnadsfritt

Information

Vi firar att danstillståndet är historia med hits, klassiker och några otippade kort som du glömt att du kunde sjunga med i. Boka middag på Varvet och följ upp med en festkväll, eller kom bara för att hänga i baren och dansa loss! Verkstan är vädersäkrad, så festen blir av oavsett väder. KOM DET BLIR KUL!

Externa länkar och dokument

wattsup.se


Vägbeskrivning

Kör på väg 276 från Åkersberga eller Norrtälje, vid Penningby vägskäl, sväng av mot Furusund på väg 278. Kör strax över 1 mil och följ sedan vägskylt mot Högmarsö. Skylten står på vänster sida men avfarten är en skarp högersväng. Följ vägen ner till Högmarsö färja som går från Högmarsö enligt tidtabell. (Om du har iPhone kan du ladda ner en app med färjans avgångstider här eller direkt i Appstore.) Högmarsö färja är en betalfärja; du betalar när du åker tillbaka till fastlandet. Restaurang Varvet har adressen Högmarsövägen 83.

Vi har gott om flytbryggor med plats för båtar av de flesta storlekar. Sjökortsnummer för Högmarsö är 612. Farleden mot Åland går förbi precis utanför Högmarsö. Det går också att åka passbåt till Högmarsö, antingen från Stockholm, eller från Furusund. Båten stannar på Högmarsö brygga som ligger ca 1,3 kilometer från Restaurang Varvet.