cbis:2441617

Celtic Christmas - West of Eden

  • Prisinformation: Entré, ordinarie 275 kr Entré, ungdom upp till 25 år 195 kr Evenemangsbuss Tur & Retur Norrtälje - Opalen 100 kr
  • Plats: Opalen Rimbo kulturscen
  • Telefonnummer: +46766996178
  • Kontaktperson: Kim Alge Pennström
  • E-post: kim.alge-pennstrom@norrtalje.se
  • Besöksadress: Rånnäsvägen 26 Postadress: 761 62 RIMBO
14 december kl 19.00 Entré, ordinarie 275 kr, ungdom 195 kr Evenemangsbuss tur och retur Norrtälje - Opalen Rimbo 100 kr West of Eden bjuder in till den omåttligt populära och uppskattade julkonserten Celtic Christmas. Deras inspelning av Celtic Christmas-konserterna har hyllats i internationell press och beskrevs av Rambles som ”A masterpiece of Christmas Music”.
Handikappvänligt WC Rökfritt Handikappanpassat Rullstolsanpassat Opalen - Rimbo kulturscen Jul & nyår Evenemang för seniorer i Norrtälje kommun

Information

West of Eden bjuder nu in till ett julfirande med mycket glädje, fart och energi! När det bjuds in till Celtic Christmas så står irländsk och engelsk folkmusik i centrum. De blir musik som; medeltida hymner, Christmas carols och moderna klassiker som ”Fairytale Of New York” de blandas och bjuder på en riktigt stämningsfull julkonsert.

[](https://youtu.be/JkRySr6w-us)

Det här bandet har genom åren byggt upp en trogen publik både i Sverige och utomlands med ett högklassigt låtmaterial, sångerskan Jenny Schaubs karakteristiska röst och ett alldeles eget sound med rötterna i den engelska och irländska folkmusiken. Bandet är utan tvekan ett av Sveriges främsta folkrockband och har kallats för ”The Best of Contemporary Folk” av Irish Music Magazine. Genom åren har de samarbetat med medlemmar ur The Chieftains, Alison Krauss & Union Station och Mark Knopflers band och turnerat i Europa och Kina.

Nu gästas Opalen Rimbo kulturscen av den omåttligt populära och uppskattade julkonserten Celtic Christmas. Deras inspelning av Celtic Christmas-konserterna har hyllats i internationell press och beskrevs av Rambles som ”A masterpiece of Christmas Music”.

Du kan även boka till en plats i Evenemangsbussen som tar dig tur och retur Norrtälje - Opalen Rimbo kulturscen

Externa länkar och dokument

https://youtu.be/YSDOx_zbeok?feature=shared

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

14 December 19:00 - 21:00

Vägbeskrivning

med bil tar du dig till huvudentrén via Rånäsvägen 26 och den stora parkeringsytan där du först möts av idrottshallen/Sparbankshallen.
Fri parkering i anslutning till huvudentrén.