Café Rekommenderas, Norrtälje
Café Rekommenderas, Norrtälje
Café Rekommenderas, Norrtälje

Café REKOmmenderas i Norrtälje

Café REKOmmenderas ligger i gamla delen av Norrtälje centrum, ett gammalt charmigt rosa hus med vita gavlar alldeles vid hamnen och Societetsbron, med mycket liv och rörelse. I lokalen är charmfaktorn hög med låga och sneda tak och öppen spis, och all inredning är av återvunnet material.

Information

Här erbjuds varor med hög kvalitet som har fairtrade, ekologisk och närproducerad profil vilket de är ensamma om i Norrtälje. Caféet är dessutom ett socialt företag som är till för att integrera framför allt ensamkommande ungdomar i arbetsliv och samhälle men även till för personer som arbetstränar.

Caféets specialitet är belgiska våfflor, både söta och matiga, som gräddas i ett speciellt våffeljärn. Välj bland lax, väddöskinka, kyckling eller rödbeta. De söta våfflorna finns i två sorter, kola eller choklad. Dessa serveras med glass, grädde, hallon och florsocker.

Här serveras också ett gott surdegsbröd med salami och brie, ost och väddöskinka eller vegetarisk smörgås med halloumi. Här finns även fikabröd, smörgås- och salladscatering.