cbis:1972256
cbis:1972256
cbis:1972256
cbis:1972256
cbis:1972256

Bryggan på Nässlingen

Upptäck Bryggan på Nässlingen med Stockholms skärgårds vackraste solnedgång! Här kan ni njuta av friterade calamares, nachos och andra spännande rätter på restaurangen, samt matigt eller sött fika i Kajcaféet. Prisvärt och vällagat med en familjär atmosfär.

Information

Varmt välkommen till Bryggan på Nässlingen som drivs av familjeföretaget Hav och Mat med Peder och Mats med familj. Här kan ni vänta er ett avslappnat och familjärt mottagande för hela familjen, en stor och avgiftsfri brygga för restaurangens gäster att lägga till vid.

Vi har öppet sommartid för lunch och middag, det serveras en varierad meny inspirerad från när och fjärran.

Bryggan på Nässlingen hittar ni på ön Nässlingen som ligger i Gälnan mellan Norra Ljusterö och Svartsö LAT 59.4835745 LONG 18.6703434.

På Nässlingen finns förutom en skärgårdskrog även ett kajcafé (nytt för i år) där ni kan njuta av nygräddad rulltårta, matig smörgås eller varför inte glass med nybryggt kaffe.

Det finns även en stor rymlig gästhamn, stugor att hyra och ett löpspår på 2 km, se mer information om ön och hur ni bokar gästhamn och stugor på www.nässlingen.se.

Vill ni besöka oss men är utan egen båt – kontakta oss så hämtar och lämnar vi er. Vill ni åka kommunalt se mer information gällande tidtabell på www.waxholmsbolaget.se/