cbis:1972775
cbis:1972775
cbis:1972775
cbis:1972775

Bröllop på Fredriksborg

Bröllop på Fredriksborg kan göra Er dag dubbelt unik.

Information

Fredriksborg Hotell och Fästning från 1735 är historisk mark i Skärgårdsidyll och med makalös utsikt över Skärgården vid Oxdjupspassagen där alla kryssningsfartyg passerar.

Vid vattnet finns Kanontornet och den stora Corps de Garde bryggan dit man kan anlända med båt, och arrangera både vigsel och brudskål. En bit bort finns en gästbrygga för gäster med egen båt.

Uppe på den höga platån ligger hotellets två 1700-talsbyggnader, orangeri, uteterrasser och stora trädgårdsytor liksom det stora dekorerade bröllopstältet med utsikt över solnedgång i Trälhavet.

Högst upp tornar Fredriksborgs Fästning upp sig - en gång Europas starkaste fästning men nu en plats för pampig bröllopsfest eller storslagna bröllopsfoton uppifrån utsiktstornet 60 meter över havet.

Fredriksborg har plats för uppåt 140 personer för middag och fest och har 15 dubbelrum och 33 bäddar för gäster. Fler hotellrum finns på ett närliggande hotell. Bröllop < 45 personer kan även hållas i Orangeriet eller i Hotellet, och kan hållas hela året runt. Orangeriet med bar och ljudanläggning passar även för festen, även för lite större bröllop.
Fredriksborg är personligt, genuint och har kanske skärgårdens mest storslagna utsikt. Sällskapet har hela platsen exklusivt utan merkostnad.

Menyer finns i olika prisklasser, prisvärda dryckespaket och en prisnivå som gör att det blir pengar över till resa, ringar brudklänning och allt annat som ska till. I bröllop ingår konsultation och hotellet tipsar gärna om kontakter för transporter, foto, blommor, dekorationer, DJ, vigselförrättare, präst med mera.

Fredriksborg är en unik plats, något av en dold pärla i Skärgården men populär för bröllop. Dess känsla kan vara svår att beskriva, men bäst är förstås att boka besök och få en rundvisning innan man bestämmer sig var man vill vara.