Bröd, gröt & välling

Bröd, gröt & välling -vad hände sen?

Den 5 maj välkomnar vi till en spännande mathistorisk resa genom århundranden tillsammans måltidshistorikern och föreläsaren Richard Tellström.
Handikappvänligt WC Fullständiga rättigheter Bruken Rullstolsanpassat

Information

Välkommen till en mathistorisk resa genom århundranden tillsammans måltidshistorikern och föreläsaren Richard Tellström. Efter framträdandet blir det dess utom premiär då vi öppnar upp det Historiska köket i herrgården för besökare. Vilket vi firar tillsammans med dig som besökare med servering av bubbel och historiskt tilltugg, allt inkluderat i entré.

Richard är känt för hela matintresserade svenska folket från tv och radio. Disputerat i måltidskunskap vid Örebro universitet och docent i måltidsvetenskap. Förutom känd för sitt författarskap har han undervisat på Restaurang- och hotellhögskolan i Örebro och forskar nu på Stockholms Universitet om den svenska matkulturens historia.

Erbjudande för övernattning på Wärdhuset Gammel Tammen fredag-lördag 1500 kr / person inkl. 3 rätters middag och frukost.

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

5 Maj 16:00 - 18:00