Kikki Danielsson - Himlen kan vänta

Område: Norrtälje
761 30 (Visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Musik & festival
Datum: Torsdag 30 sep 2021

Konserten i Norrtälje kyrka den 16 april är FRAMFLYTTAD till torsdagen den 30 september.


Köpt biljett gäller vid nya tillfället.

"Att sjunga i kyrkor är alltid en upplevelse. Den vackra klangen och den unika miljön skapar en stämning som man inte får uppleva i andra lokaler"

Kikki Danielsson har tidigare haft enstaka konesrter i kyrkor men detta är första gången hon gör en regelrätt turné och besöker 10 utvalda kyrkor under våren 2020 (turnen flyttas fram)

På konserten kommer vi att få höra flera låtar från de senaste skivorna men självklart alla de mest älskade sångerna ur Kikkis långa karriär, till exempel Bra vibrationer, Miss Decibel, Dag efter dag med flera.

Kikki Danielsson har varit aktiv som professionell sångerska sedan sent 60-tal och har hunnit delta i Melodifestivalen hela 10 gånger och dessutom i norska motsvarigheten vid ett tillfälle.Kikki Danielssons karriär tog fart ordentligt i mitten av 70-talet när hon började som sångerska i Wisex. De medverkade i Melodifestivalen 1978 med Miss Decibel (skriven av Lasse Holm) Kikki var under 80-talet sångerska i countrypopbandet Chips som vann Melodifestivalen 1982 med låten ”Dag efter dag”. Vann Mello gjorde Kikki även 1985 då hon som soloartist framförde megahiten ”Bra vibrationer”.


Kikki deltog i åttonde säsongen av programmet ” Så mycket bättre” där hon tolkade låtar av bland annat Uno Svenningsson, Sabina Ddumba och Eric Saade.Medverkande förutom Kikki: Sören Karlsson och Gunnar Frick
_________________________________________________________________________________________
Konserten i Norrtälje kyrka den 16 april är FRAMFLYTTAD till torsdagen den 28 januari.

Köpt biljett gäller vid nya tillfället.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
30 Sep
Torsdag 30 sep 2021 19:00 - 20:30  

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Biljettpris: 395 kr.

Länkar

Hotell

Pensionat Granparken

Avstånd: 783 meter
Sedan 1886 har Pensionatet erbjudit boende och måltider till allehanda gäster: från de som sökte sig till Norrtälje för kurer och hälsobad av olika slag under förra seklets början, till semesterfirare, bröllopspar, festmiddagar och nu i modern tid även konferensgäster.
Hotell

Åtellet

Avstånd: 179 meter
På Åtellet bor du centralt i Norrtälje med ett vackert läge vid ån och Norrtälje hamn. Här befinner du dig mitt i Norrtäljes idylliska stadskärna med charmiga butiker, gränder och kullerstensgator.
Vandrarhem

Vandrarhemmet Hvilan

Avstånd: 1,1 km
Bo centralt i Norrtälje på vandrarhemmet Hvilan. Härifrån har du nära till allt det bästa med Stockholms norra skärgård och till butiker och restauranger i charmiga Norrtälje.

I närheten avBoka hos oss

  • Roslagens officiella bokningssajt
  • Brett utbud av boende, aktiviteter och evenemang
  • Säker betalning online
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6632.cbischannel-14995.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails