Mellangården Tvärnö
Mellangården Tvärnö

Bo på bondgård i egen stuga Mellangården

På Tvärnö i Östhammars skärgård hittar du familjejordbruket Mellangården. Här kan du bo på en bondgård där både växtodlingen och djuruppfödningen är anslutna till KRAV.
Vid kusten

Information

På Mellangården finns boende i två stora hus på gården, Brygghuset och Källarstugan. Husen är renoverade i gammal stil men har alla bekvämligheter. Boende i självhushåll. För dig som vill fiska ingår båt när du hyr stuga.

I närområdet finns gott om möjligheter till att utforska Roslagens fantastiska natur med bastu, fiske, båtutflykter, promenadstigar, minigolf och ytor för lek.

På gården finns en lekplats med gungor, lekstuga, sandlåda och möjlighet att spela fotboll och badminton. Här finns också en 10-håls minigolfbana, vedeldad bastu och badtunna.

Båtutflykter
I båten Rospiggen Transporter 28 arrangeras turer ut i skärgården för både nytta och nöje. För gäster som reser med cykel anordnas transporter med gäst och cykel mellan olika öar/fastlandet.

Fiske
Vattnen kring Tvärnö är kända för sina fina fiskevatten. Här finns gös, gädda, abborre öring mm. Du kan fiska på egen hand eller genom guidade fisketurer. I maj-juni är strömmingsfisket i närheten av Hargshamn mycket populärt.