Mellangården Tvärnö
Mellangården Tvärnö
cbis:1928275
cbis:1928275
cbis:1928275
cbis:1928275

Bo på bondgård i egen stuga Mellangården.

På Tvärnö i Östhammars skärgård hittar du familjejordbruket Mellangården. Här kan du bo på en bondgård där både växtodlingen och djuruppfödningen är anslutna till KRAV.
Bastu TV-rum Grill/grillplats Barnvänligt Gratis parkering Självhushåll Skärgård Vid kusten

Information

Välkommen till Mellangården på Tvärnö i Norra Roslagen. Mellangården ligger på östra delen av ön Tvärnö, 21 km sydost om Östhammar. Mellangården är ett av tre lantbruk som är i drift på ön och här finns biffkor, får, katter och hundar m m

Till ön finns fast broförbindelse.

På Mellangården finns ett hus till uthyrning.

Källarstugan.
Det gamla sädesmagasinet är helrenoverat i gammal stil. Du bor på gården, kan köra bil eller åka buss ända fram och har bara 600 meter till en ostörd havsvik där du har tillgång till vårt båthus, våra båtar och bastun. Boende i självhushåll. För dig som vill fiska ingår båt när du hyr stuga.

I närområdet finns gott om möjligheter till att utforska Roslagens fantastiska natur med bastu, fiske, båtutflykter, promenadstigar och ytor för lek.

På gården finns en lekplats med gungor, lekstuga, sandlåda och möjlighet att spela fotboll och badminton. Här finns också vedeldad bastu och badtunna.


Fiske
Vattnen kring Tvärnö är kända för sina fina fiskevatten. Här finns gös, gädda, abborre öring mm. Du kan fiska på egen hand eller genom guidade fisketurer. I maj-juni är strömmingsfisket i närheten av Hargshamn mycket populärt.

För mer information och priser se: https://www.tvarnonatur.se/kallarstugan/


Du är välkommen till oss året om för att bo, fiska, konferera och uppleva den vackra naturen inte minst!