Björnövik

Området Björnövik byggs på den naturliga höjden utmed Kvisthamravikens södra sida och nedanför Norrtäljes populära skidbacke. Här kan du njuta av den havsnära naturen och samtidigt ha närhet till stadens puls. Totalt kommer uppemot ett hundra bostäder att byggas inom området.

Utmed de första två vägarna kommer Myresjöhus att uppföra 43 stycken kedjehus om ca 120 respektive 136 kvm. På sidan som gränsar mot skidbacken kommer husen om 136 kvm med en härlig terrass ovan carporten att byggas. Genom att placera husen om 120 kvm lite längre bort från gatan skapas en naturlig uteplats på tomterna där kvällssolen kan förgylla sommarkvällarna. Samtliga kedjehus är färgsatta i milda pastellfärger.

Om Björnö
Björnö är ett naturskönt område vid Kvisthamraviken, strax söder om expansiva Norrtälje stad. Skogsbeklädda höjder, betesmarker, mysiga vikar och soliga klipphällar i kombination med närheten till stan gör Björnö till ett bra ställe att bo på för hela familjen. Här får du det bästa från två världar. Lugnet från naturen och pulsen från stan. Björnö ligger i Norrtälje som är en populär skärgårdskommun i vackra Roslagen bestående av 11 000 öar. Här bor 57 000 invånare men på sommaren fördubblas antalet.

Björnö erbjuder en aktiv fritid för hela familjen. Förutom en fantastisk natur utanför dörren så finns bland annat stall, långa vandringsstråk, svampskogar och båtbryggor på promenadavstånd. På vintern kan du ta skidorna på axeln och gå till slalombacken för några roliga timmars skidåkning, och på sommaren tar du morgondoppet vid Kärleksuddens badplats som ligger på gångavstånd från Björnö. Läs mer och anmäl ditt intresse här < länk hit: https://objekt.myresjohus.se/tomter-och-projekt/bjorno-vik/.

Varmt välkommen till Björnövik!

För mer information
Benjamin Råd Vaher, Fastighetsmäklare, tel 073-444 34 30
benjamin.norrtalje@svenskfast.se
Bobutik Norrtälje: 0176-766 90