cbis:2441515

BeatUs plays The Beatles

Entré ordinarie 275 kr ungdom upp till 25 år 195 kr Evenemangsbuss tur och retur Norrtälje - Opalen 100 kr Bussen är framkörd kl: 17:30 och avgår 14:45 Ticksterombud: Norrtälje Turistbyrå I vanliga fall står dessa herrar bakom Robert Wells i alla hans nationella och internationella scenproduktioner. Denna kväll byter de skepnad och för oss tillbaka till 60-talet för att uppleva popen och historien om bandet som fick världens musik att ta en annan riktning.
Handikappvänligt Trådlöst internet WC Rökfritt Handikappanpassat Allergianpassat Skärgård Kommunal regi Opalen - Rimbo kulturscen Evenemang för seniorer i Norrtälje kommun

Information

I vanliga fall står dessa herrar bakom Robert Wells i alla hans nationella och internationella scenproduktioner. Denna kväll byter de skepnad och för oss tillbaka till 60-talet för att uppleva popen och historien om bandet som fick världens musik att ta en annan riktning. Med anekdoter, spelglädje, stämsång, ohämmat ös och musikalisk ekvilibrism tar BeatUs oss med på en hyllning till ett av världens mest spelade och uppskattade banden genom tiderna – The Beatles.

På grund av ett hektiskt turnerande land och rike runt är detta ett unikt tillfälle att uppleva några av Sveriges bästa musiker som under den här kvällen hyllar sina idoler.
Varmt välkomna!


Vägbeskrivning

Med bil tar du dig till scenen och huvudentrén via Rånäsvägen 26, Rimbo. Scenhuset ligger bakom den stora idrottshallen inne på den stora parkeringsytan. Du tar dig över några trottoarer och ser sedan den blå byggnaden och p-platserna i anslutning.
Fri parkering