cbis:1945719
cbis:1945719
cbis:1945719
cbis:1945719
cbis:1945719
cbis:1945719
cbis:1945719
cbis:1945719
cbis:1945719

Alltid på Marholmen

Hos Marholmen utanför Norrtälje finns aktiviteter öppna för alla. Välj bland paintball, båt- och kajakuthyrning, båtorientering, 10-kamp och mycket annat.
Handikappvänligt Bastu TV-rum Grill/grillplats Barnvänligt Gratis parkering Parkering/Garage Vid kusten

Information

Stor lekpark
Mitt på ön finner ni en stor lekplats med mycket olika aktiviteter för att den ska passa alla. Här finns gungor, studsmattor, båtar, linbana och mycket snurr! Här finns även en stor klätterställning som passar både vuxna och barn.

Äventyrsgolf
Klubbor och scorekort hämtas och betalas i receptionen i huvudbyggnaden.
Multicourt
Marholmens multi-court kan hyras av alla, oavsett om ni gör ett besök över dagen eller för en hel vecka. Här kan ni välja att spela basket, fotboll, tennis eller badminton. Självklart ingår det racket/boll i hyran av multicourten om ni inte har med er eget.

Dragflotte till Nils Badhus
Under er promenad på ön kommer ni garanterat att lägga märke till ett litet, litet, hus som står på en liten, liten, ö. Det är Nils Badhus! Ett historiskt gammal hus som tar er tillbaka till början på 1900-talet då paret Nils & Hanna Berg ägde Marholmen. Paret bodde i den stora pampiga Grosshandlarvillan vars grusgång leder rakt ner till Nils Badhus. Udden med det lilla huset var parets bad-udde på den tiden och lever kvar som utflyktsplats för att små och stora som vill ta en tur med dragflotte ut till den lilla ön.

Spa & relax
Att besöka Marholmen innebär att fly från dagen ett tag, oavsett om du är här för en timmes gympass eller en tredagars konferens. Låt dina tankar vila medan kroppen blir omhändertagen av en värmande torrbastu eller får full uppmärksamhet i ett av behandlingsrummen.
Restaurang Skärgårdsro
Välkommen på en lunch, brunch eller middag tillsammans med vänner och familj. Under hösten serveras här en härlig middagsmeny i veckorna med något för alla smaker! Till helgen serveras à la carte och istället för lunch så bjuds det på brunch lördag-söndag hela hösten.

Bilfria cykelvägar
Hos oss finner ni vacker skärgårdsnatur med många promenadstråk intill vattnet. Gångvägarna är grusade och de flesta är helt bilfria, perfekt för den som vill ta med sig cykeln.

Båt- och kajakuthyrning
Här kan man uppleva Stockholms skärgård på egen hand. Hyr en motorbåt så ingår sjökort och lite tips om "smultronställen" runtomkring. Båtarna är i vatten mellan maj-oktober.

Paintball
På en egen liten ö i anslutning till Marholmen kan vi nu erbjuda spelformerna Capture the flag, Center flag, Elimination och Älgjakt. Passar att spela för grupper, vid svensexan eller på konferensen, för alla åldrar (från 16 år) året runt!

Strömsholmen
En aktivitetsplats med vildmarkskänsla i fantastisk roslagsnatur, med traditionella femkampsgrenar i ny spännande utformning. Boka Strömsholmens 5- eller 10-kamp och prova på yxkastning, skepparbowling, jätteboxning, skogsboll, stocksågartävling med mera.
Strömsholmen är en egen liten ö vid Marholmen och vår aktivitetsbana är öppen från mars-november.

Båtorientering
Deltagarna delas in i lag och blir tilldelade en varsin liten båt och ett sjökort. Sedan gäller det att läsa sjökortet rätt, spana efter bojar och undvika grynnor. Längs banan bland kobbar och skär får ni längs vägen även söka efter ledtrådar för att komma på svaret i slutet av aktiviteten. Båtarna är i vatten mellan maj-oktober.

10-kamp
I huvudbyggnaden finns en tiokampsbana placerad. Här kan man bland annat köra sumobrottning, laserpistolskytte, bowls, basket, jättefyra-i-rad och mycket annat skoj. Man tävlar två lag mot varandra hela tiden för en kampkänsla till tusen. Källaren är tillgänglig året runt.

Fiskeevent
Kliv ombord på moderna, säkra och fullt utrustad sportfiskebåtar där en professionell fiskeguide tar med er ut till sina hemliga skärgårdvikar för att fånga gädda, gös, abborre eller havsöring. Toppmodern fiskeutrustning och flytvästar/flytoveraller tillhandahålls åt alla deltagare. Nedan har ni några exempel på fiskepaket, men vi kan även anpassa ett upplägg utefter era önskemål.

Badholmen - Egen badtunna vid strandkanten
Utnyttja läget på Badholmen, med sitt varma soldäck, sin vackra sandstrand, den vedeldade bastun och två badtunnor. Badholmen har sedan Nils och Hanna Bergs tid förlängt Marholmens badsäsong till året-runt-bad. Vintern är lika aktuell som sommaren, minusgrader lika härligt som plusgrader. Badholmen står upp för sitt namn och är tillgänglig för er, oavsett årstid.

Vägbeskrivning

Marholmen är en ö med broförbindelse som ligger ca 1 mil söder om Norrtälje och cirka 7 mil norr om Stockholm. Hit tar du dig med bil, buss eller båt.

Boka