Ta reda på din talang!   

Wira Restaurang, Wira Bruk, Österåker

Bor det en sångfågel i dig?

Kom till Wira Bruk fredagen den 31 Juli! 

Då kommer den lokala och energifyllda artisten Therése Wikström presentera sitt företag The Wik Entertainment och hjälpa dig att hitta din röst, din styrka och din inre sångfågel.

Therese kommer att ha med sig fina erbjudanden för såväl privatpersoner som företag men håller även en workshop i sång.

Therése är en ung och framgångsrik sångerska, skådespelare och dansare från Åkersberga. Hon driver sitt eget företag inom nöjesbranschen samtidigt som hon undervisar sång, dans, teater och jobbar som fitness-instruktör.

Kanske har du stött på detta knippe energi på en av hennes zumba-klasser, sett henne på scenen eller på Livat Artistskola där hon undervisar både barn, ungdomar och vuxna.

Therese utbildar sig just nu till CVT-sångpedagog i Köpenhamn samtidigt som hon frilansar och undervisar. Therese undervisar i Åkersberga men även inne i Stockholms stad på Studio19Sthlm. 

Mer info om The Wik Entertainment hittar du på hemsida: Thewik.se

Vill du prova på att sjunga, få med dig nya verktyg för din röst och för livet? Låt oss mötas i ett somrigt Wira bruk och påbörja vår gemensamma expedition kring din röst här bland ängsmark, smide och sommarsol. Klockan 12-15. 

Skynda att anmäla dig till en timmes introduktions workshop i sång (Komplett Sångteknik) och utforska din röst tillsammans med Therese ute i naturen hos oss på Wira bruk. Klockan 15-16.

Anmälan sker via mail: therese@thewik.se (De 5 första anmälningarna går GRATIS) 

Pris: 150 kr

Mer från Wira Restaurang, Wira Bruk

Utbud

Faciliteter

Uteservering
Café
Husdjur välkomna
Restaurang med fullständiga rättigheter
WC/Toalett
Barnmeny
Parkering
Hjärtstartare
Tillgänglig toalett
Historisk plats

Hitta hit