Fagerudd sjötransport

Ingmarsö, Österåker

Välkomna till Fagerudd Sjötransport.

Vi transporterar allt från virke och byggsatser till maskiner och bojar. Ombord på fartyget Fagerudd så lastar vi totalt 5 ton per resa.

Tillgång till väderskydd för omtåligt gods som t.ex. möbler, snickerier m.m. Med hjälp av våran kran så kan vi assistera er med att lasta och lossa era varor från kaj. Vid större lastningar har vi sammarbetspartners som har möjlighet att lasta med större fartyg samt kranbil på land.

Vid avfall m.m. i storsäckar sammarbetar vi med Seabag.

Nytt för i år!

Unik sälsafari i Roslagens skärgård

Under våren och sommaren 2019 anordnas ett flertal spännande safariresor i Roslagens fantastiska skärgård med möjlighet att komma nära sälarna i deras naturliga miljö. 
 
 

Kontaktinformation

Fagerudd sjötransporter
Nybyggsvägen
Ingmarsö
Kontaktperson: Stefan Ljungberg
Telefon: 070-5931432

E-post: skargardsbo@live.se
Hemsida: https://fageruddsjotranspor...

Prisinformation

Kostnaden för Fagerudds Sjötransporter är 1000kr/timme plus moms. Fasta priser erbjuds till Ingmarsö och Husarö med omnejd.

Specialpriser från Åsättra, Ljusterö.

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Med 45 års erfarenhet av skärgårdstransporter så tar Stefan Ljungberg er vart som helst på bästa och mest lättarbetade sätt till eran valda destination med en extremt låg miljöbelastning. Sjötransporterna påbörjas vart som helst ute i Stockholms skärgård och det är utförbart året om.

Vi hyr även ut livflottar (4 eller 6 personer), arrangerar utbildningar, utflykter och sälsafarin vid intresse! Fagerudd Sjötransport kör även för sjöassistans.

Kontakta mig för mer information gällande:

Utbildingar/Båten/Erbjudanden och Nytt för i år Sälsafari

Sälsafari.

I Åsättra hamn på Ljusterö står båten Fageudd redo för att ta med er på en unik skärgårdstur. Resan går genom innerskärgård, mellanskärgård och ytterskärgård och erbjuder en unik naturupplevelse bland allt från större öar med jordbruk, butiker, krogar och historia till ytterskärgårdens stillsamma öar med kala klippor.

Resan går till Skälgrundet, som av många skärgårdsbor kallas Sälgrundet, där sälarna ofta samlas för en stunds lek eller vila på klipporna. Denna del av skärgården erbjuder också ett rikt fågelliv och ofta visar havsörnarna upp sig under turen.

Turerna anordnas lördagar från 27 april till 15 juni och är 4,5 timmar. ( med ett fåtal undantag)

Lördagen den 29 juni anordnas en heldagstur där lunch ingår på Ingmarsö krog.

Boka din resa redan idag via Visit Roslagen.

 

 


 

Hitta hit