Sångmeditation med Kishti Tomita.

Norrtälje
Sångmeditation med Kishti Tomita.
Den 28/1 och den 4/3. 11.00-13.00

En härlig stund med ditt inre vibrationsredskap, din egen röst. Inga prestations krav. Det hela avslutas med avslappning- och andningsövningar!

Upplev på ett påtagligt no nonsens sätt din inre kraft. Kishti erbjuder dessa två söndagar en guidad kurs där flödet och helheten mellan kropp, andning och röst blir till en inre upplevelse bortom prestation. Kropp och sinne landar i pulserande meditativ vibration -en samklang av jaget och vår omgivning.

Ditt naturliga organiska ljud tillsammans med Kishtis under 30 år utvecklade meditation tar dig igenom kropp sinne och andning på ett kraftfullt sätt. I en friare kropp, andning och sinne kan vi återupptäcka och förnya glädjen till våra kroppar utan prestation. Kropp sinne och själ närvarande.

Caféet är öppet i anslutning till workshopen, så möjlighet finns till frukost eller lunch i samband med arrangemanget!

Boka:
Genom att maila keyseryoga@hotmail.com och skriv vilket datum du är intresserad av och du får ett mail med instruktioner för betalning! Alternativt att du kommer in på Atmajala och betalar i kassan och säkrar din plats!
Begränsat antal platser.
Din bokning är bindande men inte personlig, du kan överlåta den på annan person vid förhinder (Du ombesörjer detta på egen hand)
04mar 11:00 - 13:00

Kontaktinformation

Atmajala
Kvarngränd 5
Norrtälje
Telefon: 070-932155

Arrangör: Atmajala Café-Yoga-SUP

E-post: keyseryoga@hotmail.com

Prisinformation

1 Tillfälle 350:- / person Båda tillfällen 600:- / person