Trollkarlen från Oz, Roslagsskolans aula, Norrtälje

Norrtälje

– Det är ”Roslagen – en plats för alla” som har inspirerat oss att komma, vi delar regionens värderingar och ser fram emot att möta en engagerad publik i Roslagsskolans aula säger Pär Johansson, grundare av Glada Hudik-teatern.

Hittills har 120 000 personer sett Trollkarlen från Oz i Glada Hudik-teaterns tappning. För Norrtäljeborna blir den 2 maj både första och sista chansen att se föreställningen.

I den fria nytolkningen av L. Frank Baums Trollkarlen från Oz är allt upp och ner. Med en stor dos humor och allvarsam botten möter vi en trollkarl som bygger murar runt sig själv av rädsla för att möta omvärlden - en värld fylld av homosexuella plåtgubbar utan hjärtan, dansanta lejon som lider av scenskräck och rockande fågelskrämmor utan hjärnor. Dit anländer också Alice, som bara har vänner på Facebook, Dorothy som vill kunna sjunga vackert för att göra andra stolta och hunden Toto som spelat in fler Die Hard-filmer än självaste Bruce Willis.

I Glada Hudik-teaterns storslagna musikal är landet Oz en flykt från smärtsamma minnen, men också en möjlighet till förändring. Det handlar om att våga göra upp med sina egna fördomar. Att våga möta sig själv. Att våga känna att man duger - att våga vara människa.

Den grammisbelönade musiken till föreställningen är specialskriven av Salem Al Fakir och Pontus de Wolfe.

Biljetter släpps fredagen den 20 oktober på www.gladahudikteatern.se och Ticketmaster.

02maj 19:00 - 21:15

Kontaktinformation

Evenemang i Norrtälje kommun
Bältartorpsgatan 7
Norrtälje
Telefon: 0650-38629

Arrangör: Glada Hudik-teatern

E-post: johanna.frick@gladahudiktea...
Hemsida: http://www.gladahudikteater...

Prisinformation

635 kr inklusive serviceavgift.