Företagsaktivitet med fiske - Baltic Pro Fiskeguidning

ÅKERSBERGA, Österåker

Fiskeguidning som Företagsaktivitet!

Baltic Pro Fiskeguidning anordnar företagsaktiviteter och event som erbjuder en härlig naturupplevelse med spännande fiske i hela Stockholms skärgård och Mälaren.
(Självklart är även privatpersoner är välkomna)

Våra professionella fiskeguider tar er med till sina hemliga vikar på ett spännande fiskeäventyr för att fiska gädda, gös, abborre eller havsöring, även trollingfiske efter lax under vissa perioder.

Fisket sker från moderna, säkra sportfiskebåtar och vi tillhandahåller fiskeutrustning och flytvästar/flytoveraller till alla.

Vi ordnar med mat & dryck, och om ni önskar går vi i land och tillagar god mat över öppen eld, vilket ger en extra känsla av härligt vildmarksliv.
I samband med fisket kan vi också ordna fisketävling och annat skoj som extra krydda på dagens aktivitet.

Vi har samarbete med ett antal vandrarhem, hotell & konferensanläggningar i skärgården som erbjuder boende, mat och andra aktiviteter, tillsammans kan vi erbjuda er olika paketlösningar med fiske, boende och konferens m.m.
Vi har stor erfarenhet av att arrangera företagsevent, och självklart anpassar vi fisket utefter era önskemål, ni kan själva välja plats för upphämtning och avlämning samt hur länge fisket skall pågå etc.

Inga förkunskaper krävs, då våra erfarna fiskeguider lär ut den teknik som behövs, så oavsett om ni är nybörjare eller vana sportfiskare så kommer vi att ha en spännande och trevlig dag tillsammans på sjön. Ni behöver bara ta med ert goda fiskehumör så ordnar vi resten!

Kontakta oss för bokning så kan vi tillsammans planera en aktivitet så som ni vill ha det.

info@balticpro.nu

Kontor: +46 8 654 39 60   |   Mobil: +46 70 590 40 60

Läs mer på våra hemsidor:

www.balticpro.nu

www.fiskeevent.se

Prisinformation

Vi erbjuder en rad olika fiskepaket både för privatpersoner och företag. Läs mer på vår hemsida www.balticpro.nu, eller maila din förfrågan till info@balticpro.nu

Fakta

Fisket bedrivs från fullt utrustade sportfiskebåtar som har den säkerutrustning som krävs i form av navigation & kommunikationsutrustning, första förband, samt nödraketer/nödbloss. Samtliga passagerare får låna CE godkända flytvästar eller flytoveraller och vi har tecknat försäkringar som täcker både utrustning och passagerare. Våra Fiskeguider har den behörighet som krävs för passagerartrafik, samt gedigna kunskaper och stor vana till sjöss.

Oavsett om ni väljer något av våra *fiskepaket eller om vi specialanpassar en aktivitet utefter era önskemål, så ingår alltid följande:

- Fullt utrustade fiskebåtar med guide. (max 4 fiskare per båt

-  Försklassig fiskeutrustning.

- Flytvästar/flytoveraller beroende på väder och vind.

- Fika/dryck med bulle.  

Lunchpaket ordnas mot tillägg. Välj om vi skall tillaga mat över öppen eld i det fria eller ordna färdiga lunchpaket  i form av mackor, sallad m.m.

*Exempel på fiskepaket:

Heldags fiske ca. 8 timmar  |   Halvdags fiske ca. 4,5 timmar  

 

Läs mer på våra hemsidor:

www.balticpro.nu

www.fiskeevent.se

Vägbeskrivning

Vi fiskar i Hela Stockholms, Nynäshamns och Trosa skärgård samt Mälaren, och väljer ofta fiskeplats där det för tillfället är bäst chans för bra fångst, och utgångshamn varierar, men självklart anpassar vi oss utefter era önskemål och kan hämta upp och lämna av på valfria platser i skärgården och Mälaren utefter ö.k.

Hitta hit