Film & Eftersnack - Möt Marie Göranzon

Österåker

De tre systrarna Elin, Katarina och Lova återvänder från sina helt olika liv till sitt barndomshem för att fira sin mamma sigrid (Marie Göranzon) som fyller 70 år.

Sigrid bor ensam i ett stort vackert hus med sina hundar och snart ska hon fylla 70. Det är en liten konstruerad, eller snarare chanserad borgelig tillvaro hon lever i. Visst, huset är stort och fint. Hundarna har säkert stiliga stamtavlor. Men tennisbanan är trasig, övervuxen och saknar nät. Och något egentligt socialt ungänge verkar inte finnas. Så kommer hennes döttrar hem för att fira sin mor. Elin, fotomodell i Milano. Katarina, läkare med familj och hemlig älskare. Yngsta dottern Lova som bor i London. Någon pappa syns inte till och näms heller aldrig. Den ende mannen i sällskapet, Katarinas make Janne, beter sig och behandals som ett bran.

Blondie är en film om glädjen och svårigheten över att leva i en familj. Med "Blondie" är Jesper Ganslandt tillbaka med en varm och humanistisk film.

Efter filmen serveras kaffe och kaka i foajén. Därefter går vi tillbaka till biografen där Marie Göranzon intervjuas på scenen. Publiken är som vanligt välkommen att ställa frågor. 

04dec 13:00

Kontaktinformation

Folkets Hus
Stationsgränd 10

Telefon: 08-54060170

Arrangör: Kulturföreningen i Österåker och Folkets Hus

E-post: info@fhberga.se
Hemsida: http://www.fhberga.se

Prisinformation

Biljettpris:

90 kr för pensionärer och medlemmar i kulturföreningen i Österåker

Övriga 110 kr 

Betalas i Folkets Hus biljettkassa.

Biljettbokning: Folkets Hus 08-54060170 (9-16, fredag 9-13) eller www.fnberga.se

OBS! Bokningen är bindande

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Arrangemangen sker i samarbete med ABF