Roslagens Akupunktur

Åkersberga, Österåker

Välkommen till Roslagens Akupunktur-och Hälsopraktik!
Världens två största medicinska system är vår västerländska, moderna och evidensbaserade system, den så kallade västerländska skolmedicinen och den Traditionella Kinesiska Medicinen (TCM) som är ett empirisk medicinsk system med en holistisk filosofi. Dessa två har olika synsätt och olika förklaringsmodeller av fysiologi och patologi och har även olika metoder för behandling av olika sjukdomar.

På Roslagens Akupunktur-och Hälsopraktik vill jag förena både västerländsk skolmedicin ( Matrix-Rytm-Terapi) och österländsk TCM-akupunktur. Genom att jag integrerar det västerländska tänkandet och den österländska helhetsfilosofin i mitt arbete får mina patienter den bästa möjliga behandlingen.

Jag har ett gott samarbete med många läkare och akupunktörer i Roslagen, Stockholm, Berlin och München. Hos mig får du en individuellt anpassad behandling efter dina behov och du kan känna dig trygg.

Tillsammans med mina patienter utvecklar vi alltid en individuell behandlingsstrategi och uppmuntrar till en kost-och livsstilsförändring för att bibehålla hälsan och en bra livskvalitet.

Kontaktinformation

Roslagens Akupunktur och Hälsopraktik
Kungsängsbryggan 8
184 53 Åkersberga
Telefon: 070-2922355

E-post: info@roslagensakupunktur.se
Hemsida: http://www.roslagensakupunk...

Öppettider

Måndag - Fredag 8:00 - 19:00

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Roslagsbanan : till Åkersberga-Station
Buss : 621 , 622, 624, 626, 623, 633 till Åkersberga-Station
Båt : Åkerskanal gästhamn
Bil : till Åkersberga-centrum parkeringshus eller
parkering vid Åkerskanal / Österskärvägen

Hitta hit