Den svenska sommardrömmen

Gräddö, Stockholm

Denna pittoreska stuga har varsamt renoverats och moderniserats till bästa standard, här finns allt för att njuta av lata sommardagar. Stugan är disponerad med en sovavdelning där en dubbelsäng och en våningssäng finns samt en storstuga med kök och vardagsrum samt sovloft. Här finns plats för upp till 6 personer. I storstugan slås man av takhöjden upp till nock, när ni kliver in kommer säkert några ropa “Pax för att sova på loftet!”

Standarden är hög, här finns ett modernt kaklat badrum med dusch, köket är utrustat med diskmaskin och på altanen väntar grillen på att användas. Ni har även möjlighet att njuta av en vedeldad bastu. En stuga full av charm och med det perfekta läget.

Stugan delar tomt med ägarnas hus, men gästerna har egen ingång på tomten och en fördelaktig placering av stugan gör att läget känns privat från omgivningen.

Ett stenkast från stugan finns en fotbollsplan där gäster med spring i benen kan leka av sig. En kort promenad erbjuder inte bara 1 utan 3 sandstränder för bad och bus. Stugan är placerad i en av Roslagens mest levande byar - Gräddö. Här finns sommartid både ICA, marina, kajakuthyrning, glassbarer, cafeer och restauranger.

Cafe Kvarnudden ligger närmast, ca 5 min promenad från stugan och där serveras läckra rätter varje dag och livemusik under bar himmel flera gånger i veckan - men boka bord det är populärt!

Här ser ni alla bilder av stugan: goo.gl/photos/mH2Kavxv54wBudkz6