Kapellet I Norrtälje - Konferens

Norrtälje

Välkomna att förlägga Er konferens, kick-off, bröllop eller någon annan händelse som ni vill fira hos oss på Kapellet i Norrtälje. Vårt vackra och stilrena Kapell gör alla tänkbara evenemang möjliga för stora och små grupper.

Vi lyssnar på era önskemål och tillsammans sätter vi ihop ett evenemang som passar just er. Naturligtvis finns den utrustning om ni önskar likaså mat och dryck. Återkom till oss med era önskemål så presenterar vi ett förslag med en offert. Vill ni stanna kvar på orten ett eller flera dygn kan vi hjälpa till med övernattning genom våra samarbetspartners.

Varför inte boka övervåningen för ert företag eller kanske för din födelsedag under en av våra shower? Upp till 50 sittande under middagen. Egen loungeavdelning, ölbar samt bartender ingår som ni får bruka under hela kvällen.

Kontaktinformation

Kapellet I Norrtälje
Tullportsgatan 24
761 30 Norrtälje
Telefon: 0176-15060

E-post: info@kapellet.nu
Hemsida: http://www.kapellet.nu

Fakta

Vårt vackra och stilrena Kapell uppfördes 1906 för att inrymma Baptistkyrkan i Norrtälje. Verksamheten pågick ända fram till 2015 då den överläts till oss med målet att skapa en kulturscen som kan gynna hela Norrtälje. Vi har nu varsamt renoverat Kapellet för att plocka fram dess potential och för att göra det till en trivsam och funktionell möteslokal. Vår önskan och förhoppning är att Kapellet ska bli en naturlig plats för all typ av kulturellt utbud för er som bor och vistas i Norrtälje med omnejd.