En utmärkt ö för fest, konferens och kickoff i Roslagen

Norrtälje

Bara en timme norr om Stockholm finner du Marholmen, ett möte mellan två vikar i Roslagens skärgård.
På konferens hos oss får ni ett välbehövligt miljöombyte i våra karaktäristiska villor. Med vårt stora utbud av aktiviteter bereder vi vägen för företagsutveckling, både för er som medarbetare och för era kunder. Stanna över natten eller åk hit över dagen, vår personal skräddarsyr vistelsen här på Marholmen efter er strategi och målsättning. Med våra 15 mötesrum i olika storlekar och utformning har vi möjlighet att välkomna grupper med allt från 10 till 180 deltagare. Våra grupprum erbjuder även möjligheter för den lilla gruppen. Marholmen ligger med broförbindelse utanför Norrtälje, bara en timmes bilfärd från både Stockholm och Arlanda.

Bo på Marholmen
Våra nycklar går till nationalromantiska villor, hotellrum med panoramautsikt och trevliga skärgårdsstugor. Välj ett boende som passar dina planer, ett boende som gör din vistelse till något gemensamt eller till din egen tid. Oavsett hur du vill uppleva Marholmen så är det skäret, brisen och ölivet som förenar oss.

Mat och dryck på Marholmen
Frisk luft ger god aptit. Maten är en stor del av upplevelsen här på ön och vi vill att ni ska få uppleva Marholmen med alla sinnen. Vi har Roslagens egen matkultur som utgångspunkt och våra kockar lagar all mat från grunden med säsongens lokala råvaror. Kom och njut av en måltid på restaurang Skärgårdsro eller under sommaren på vår historiska restaurang Grosshandlargården.

Mareld
Marholmens Spa Mareld är din tillflyktsort varje dag, hela året. I vår ångbastu lyser stjärnhimlen och i poolen har naturen lagt sig till rätta med gotländsk natursten. Under din vila här på Mareld spa har du utsikt över både strandkanten, bryggorna och skärgårdsbebyggelsen. Men det behöver du inte tänka på. Det ska bara kännas. Att besöka oss innebär att fly från dagen ett tag, oavsett om du är här för en timmes gympass eller en tredagars konferens. Låt dina tankar vila medan kroppen blir omhändertagen av en värmande torrbastu eller får full uppmärksamhet i ett av våra behandlingsrum.
18 års åldersgräns.

Vår personal hjälper dig gärna om du undrar över något. Ring oss på 077-116 17 00.

Kontaktinformation

Marholmen
Marholmen 1
761 97 Norrtälje
Telefon: 0771-161700
Bokning: 0771-161700

E-post: bokning@marholmen.se
Hemsida: http://www.marholmen.se