Nya Roslagsmarschen

Norrtälje

Nya Roslagsmarschen är ett vandringsevent på Roslagsleden som passar både den vanlige motionären och den som söker en tuffare utmaning. Du väljer själv om du vill gå en, två eller tre mil. Oavsett längd utlovas en social naturupplevelse!


Roslagsmarschens koncept gör det enkelt att komma ut på vandring. Varje år utses ett nav där vandringen både börjar och slutar. Från navet/utgångspunkten skjutsas alla deltagare ut till vald sträckas startpunkt och vandrar tillbaka för målgång. Tanken är att vandra olika bitar av Roslagsleden år från år. Längs med leden dukar vi upp med lunch och fika så ryggsäcken kan packas lätt. Efter avklarad vandring är det målfest med musik och minimässa och den som vill prata med andra vandrare om dagens bedrifter över god bit mat följer med på kvällens marschmiddag.

Roslagsmarschen i sin nya form har ordnats sedan 2015. Första året var utgick vandringen från Norrtälje, andra året från Åkersberga och tredje från Norrtälje igen.  Arrangören Visit Roslagen håller på som bäst och planerar för den fjärde upplagan, klart är att den går av stapeln lördagen den 15 september 2018. Så fort sträckningen är klar och anmälan öppnar så uppdaterar vi informationen här på sidan.

 

 

Kontaktinformation

Visit Roslagen AB
Lilla Brogatan 3B
76130 Norrtälje
Telefon: 0767-650660

Arrangör: Visit Roslagen

E-post: info@visitroslagen.se
Hemsida: http://www.roslagen.se

Fakta

Nya Roslagsmarschen anordnas av destinationsbolaget Visit Roslagen i samarbete med Föreningen Nya Roslagsmarschen. 

2018 blir marschens fjärde upplaga, sträckning en är inte beslutad ännu.