Solgläntan, Ljusterö

Ljusterö, Österåker
En härlig familjestuga på generös och avskild tomt. Nära till vacker natur, fotbollsplan, tennis, restauranger, golf med mera.
Barnvänligt och soligt. Den platta stora gräsmattan inbjuder till spel och aktiviteter eller bara avkoppling. Ca 500 m till badstrand och ca 600 m till ångbåtsbryggan där S/S Storskär lägger till vardagskvällar sommartid.

Tomt och byggnader
Stugan ligger på en stor gräsmatta, det finns studsmatta med skydd och olika utomhusspel. Altanen har en stor möbelgrupp och är delvis under tak. Utemöbler finns också i trädgården. Tomten ligger väldigt avskilt från insyn. Ca 500 m till badstrand och ca 600 m till ångbåtsbrygga dit man kan åka reguljär båt. Stugan ligger i ett fritidshusområde med stora tomter. Många promenadvägar finns runt omkring. Bl.a. upp till utkiksberget Ljusterö huvud. Båtplats kan ev ordnas för motorbåt på förfrågan. I byn finns tillgång till bryggor för bad och sol för områdets gäster.

Sovrum, sängar
Ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum med en våningssäng och en bäddsoffa.

Kök och vatten
Köket är välutrustat med spis med ugn, kyl och frys, diskmaskin, kaffebryggare, vattenkokare, micro, brödrost. Matplats finns i vardagsrummet. Vamt och kallt vatten från egen brunn av god kvalitet. Även om tillgången är god så slösa ej med vattnet.

Badrum
Badrummet är kaklat och har dusch, handfat och wc.

Övriga rum
Vardagsrummet går i vinkel och har en matbordsdel och en del med soffa och tv som har standardkanaler. Rummet har också en braskamin som det går bra att elda i. Ved finns.

Övrigt
Mobiltäckningen är god och trådlöst Internet finns. Det går utmärkt att åka både reguljär båt och buss, likväl som bil, till stugan. Handdukar och lakan kan ev bokas på förfrågan 150 kr/pers. Slutstädning kan ev bokas på förfrågan för 1200 kr. Uthyres veckovis med lördagsbyte i högsäsong. Vår och höst kan weekends diskuteras.

Prisinformation

Pris: 8.500 kr

Fakta

Veckouthyrning

Lördagsbyte

63 kvm

4+2 bäddar

Wc+dusch

Hitta hit