Stängt för dagen

Olson - möbler för öppna rum, Åkersberga

Åkersberga, Österåker

Möbler för öppna rum

Välkommen till Olson - möbler för öppna rum

Hos oss hittar du kvalitetsprodukter med genomtänkt och snygg design för både inom- och utomhusmiljöer. Hos oss finner du den rätta känslan för en inspirerande inredning med möbler och inredning från Artwood, Röshults, Ocean House och Tinekhome. Besök vår inspirerande Artwood utställning. I våra butiker finns alltid ett brett sortiment av uterumsmöbler samt trädgårdsmöbler hela året. Vi har butik både i Stockholm och Halmstad, samt webbutik där du kan köpa dina inne och utemöbler bekvämt direkt från hemmet! Vi hjälper dig skapa en härlig hemkänsla genom god service, personligt bemötande och en inspirerande miljö.

Kontaktinformation

Olson - möbler för öppna rum
Stora Säby Gård
Åkersberga
Telefon: 08-54067876

E-post: info@olsonmobler.se
Hemsida: www.olsonmobler.se

Öppettider

  1. Idag10:00-16:00
  2. Söndag11:00-16:00
  3. Måndag11:00-18:00
  4. Tisdag11:00-18:00
  5. Onsdag11:00-18:00
  6. Torsdag11:00-18:00
  7. Fredag11:00-18:00

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Våra ledord är trygghet, service och upplevelse. Trygghet innebär att vi med omsorg valt ut sortimentet för att hålla god kvalitet till rimliga priser. Service innebär kunskap om produkterna och branschen, stort urval av design och material samt trevligt bemötande och personliga tips och råd. På Stora Säby Gård kommer du att få den rätta upplevelsen när du besöker oss i lantlig gårdsmiljö för att få inspiration till att inreda ditt hem,ditt uterum eller din trädgård.

”Jag vill att Olson ska vara den självklara mötesplatsen för alla som är intresserade av ute/innemöbler och inredning. Vår fritid är en viktig del av livet. Därför gäller det att ta vara på den på bästa sätt. För en del av oss är livet att sitta och njuta i den sköna stolen på altanen med en god bok som sällskap, för andra att grilla tillsammans med familj och goda vänner och då ska det finnas plats för alla. Det är dessa dagar vi ser fram emot när våren kommer, avkoppling och skön samvaro, min ambition är att erbjuda möbler och produkter för både njutning och funktion”

Hjärtligt välkommen!

Faciliteter

Affär

Hitta hit