Bönan & Roten

Åkersberga, Österåker

Välkommen till Bönan och Roten, din choklad- och lakritsbutik i Åkersberga! Här hittar du din favoritchoklad och kvaitetslakrits från hela världen samt underbar Italiensk gelato och olika produkter från lokala konsthantverkare. 

Vi har också ett eget pralinmakeri, Coeur de Praline, där vi tillverkar våra egna praliner och annat chokladhantverk. Alltid med målet att i så lång utsträckning som möjligt använda ekologiska och närproducerade råvaror.

Vi ordnar även kurser i pralintillverkning och håller olika former av provningar med choklad och lakrits samt ibland även ihop med någon god dryck.

Bönan & Roten AB startades 2014 av Lotta och Anna som ville byta en alltför stressig tillvaro mot något som låg närmare hjärtat. Vi öppnade tillsammans choklad-och lakritsbutiken Bönan & Roten samt pralinmakeriet Coeur de Praline. Idag ägs företaget enbart av Lotta Sunnås-Everaere som arbetar som chocolatier och ansvarar för företagets egna produkter och kurs- och provningsverksamheten samt butikens verksamhet med det lilla caféet.

Kontaktinformation

Bönan & Roten
Bergavägen 14D
Åkersberga
Kontaktperson: Lotta Sunnås-Everaere
Telefon: 070-2221302
Telefon: 070-2221302
Bokning: 070-2221302

Arrangör: Bönan & Roten

E-post: info@bonanochroten.se
Hemsida: http://bonanochroten.se/

Öppettider

Måndag Stängt
Tisdag Stängt
Onsdag-fredag 11-18
(lunchstängt 14:30-15:30)
Lördag 11-15
Söndag Stängt

Res med kollektivtrafiken

Åk till Åkersberga centrum/station.

Fakta

Välkommen till Bönan och Roten, din choklad- och lakritsbutik med eget café! 

Vi har vägg i vägg med butiken ett eget pralinmakeri, Coeur de Praline, där vi tillverkar praliner och annat chokladhantverk. Vi ordnar här även kurser i pralintillverkning och håller olika former av provningar med choklad och lakrits samt ibland även ihop med någon god dryck.

 

Faciliteter

Affär
Kafé
Kreditkort accepteras
Året runt öppet
Parkering

Hitta hit