cbis:1972590

2-dagars Fortsättningskurs

Kursen för dig som tagit ditt gula paddelpass och vill ta dina kajakfärdigheter till nya nivåer! Vi fortsätter jobba med sikte på det gröna paddelpasset.

Information

Den här 2-dagars kursen riktar sig till dig som passerat första nybörjarstadiet, har tagit Paddelpass nivå Gul och vill sikta in dig på Paddelpasset nivå Grön. Under två dagar kommer vi repetera och finslipa grunder inom kajakpaddling och säkerhet likväl som vi kommer gå igenom alla de moment som man behöver behärska för att kunna boka sig för Examination av Paddelpasset nivå Grön. Kursen passar även för dig som inte nödvändigtvis vill satsa på nästa Paddelpass, men som vill ta din paddling ytterligare ett steg framåt efter att ha gått en grundkurs.

Kursdagarna startar 9.30 vid Gräddö brygga och håller på fram till ca 16.30. Kursens upplägg kommer anpassas efter vädret, därför kommer vi börja första dagen med en genomgång av hur just din kurs kommer se ut. Boende mellan kursdagarna ordnar du på egen hand. Möjlighet finns att låna kajak för att paddla ut och tälta över natten.

Datum 2021:

19-20 juni , 14-15 juli, 14-15 augusti

Pris: 2490 kr per person

Detta ingår:

Kajak
Paddel
Sittbrunnskapell
Flytväst
Våtdräkt
Certifierad instruktör
Kursintyg
Detta tar du med dig:

Kläder att paddla i (oömma fritidskläder i funktionsmaterial, ej jeans eller bomull)
Minst ett helt ombyte
Underställ om du känner dig frusen
Vind-/vattentät jacka
Badkläder + handduk
Vattentåliga skor (gärna några mindre och smidiga som inte känns klumpiga i kajaken)
Keps/solhatt, solkräm, solglasögon
Vattenflaska (kan fyllas på plats)
Lunch och snacks
Vattentät påse att packa kläderna i (plastpåse fungerar ofta bra)