Skräddarsydd dag för grupp och konferens, Sjö & Havsguiderna

Norrtälje

Fiskeguidning

Vill du fånga drömfisken eller bara ta en trevlig båttur tillsammans med familjen, vännerna, företaget eller era kunder? Vi guidar allt ifrån mindre sällskap till stora grupper och ordnar med kaffe, lunch eller middag. Hämtar och lämnar på överenskommen plats/brygga och behöver ni, så hjälper vi er att boka bra boende eller konferens.

Vi ordnar guidade fisketurer efter gädda, gös, abborre, havsöring samt lax i främst Stockholms skärgård samt på Mälaren men vid önskemål även i andra vatten. Vi fiskar från islossning till isläggning och alla dagar i veckan. Även pimpelturer samt ismete när isen är säker ordnas.

Gädda, abborre och gös fiskar vi året runt och när vattentemperaturen sjunker ner under 10 grader fiskar vi även havsöring. Beroende på plats (skärgården/Mälaren) och säsong bestämmer vi aktuellt fiske vid bokningstillfället.

Våra moderna och fullt utrustade båtar samt våra erfarna guider tar er säkert ut på sjön för en oförglömlig upplevelse. All fiskeutrustning som behövs för överenskommen guidning finns ombord och är den senaste på marknaden. Vi är fullt försäkrade, innehar alla erforderliga behörigheter samt F-skatt.

Om ni inte vill fiska så kan vi istället ta er med på en härlig tur i vår underbart vackra skärgård, där man ofta kan se både havsörn och säl, eller varför inte sjövägen besöka några av Mälarens alla slott.

Önskar ni hjälp med boende, konferensmöjlighet eller avsluta guidningen på en skärgårdskrog har vi flertalet att rekommendera. Och vi hjälper er självklart med bokning av detta.

Tillsammans skräddarsyr vi er dag till sjöss!

Kontaktinformation

Sjö & Havsguiderna
Vätösund
76130 Norrtälje
Telefon: 070-3341367

E-post: info@sjohavs.se
Hemsida: http://www.sjohavs.se

Fakta

Sjö & Havsguiderna erbjuder guidade turer för såväl familjer, kompisgänget och företag som antingen har en personal- eller kundaktivitet. Vi guidar både större och mindre sällskap, kaffe med tillbehör och luncher ordnas efter överenskommelse samt om ni önskar kan vi ordna med trevligt boende

Oavsett om du är storfiskare, novis eller helt enkelt bara vill uppleva en lugn avkopplande tur bland kobbar och skär så följ med Sjö & Havsguiderna ut på ett äventyr till sjöss.
En garanterat minnesvärd upplevelse!