Sundsvedens konferens nära Öregrund och Östhammar

Östhammar

I Sundsveden har vi under flera år arrangerat dagkonferenser med upp till 80 gäster och konferenser med övernattning för max 36 gäster.

Efter en hård dags arbete föreslår vi att ni vandrar ut till den vedeldade bastun som ligger längst ut på klipporna. Där kan ni njuta av ett varmt bastubad med påföljande dopp i havet, för att därefter bara koppla av till en fantastisk solnedgång. 
Därefter vandrar ni tillbaka till restaurang Kvarken för att äta en god middag med tillbehör. Restaurangen har fullständiga rättigheter.

När kvällen blir sen drar ni er tillbaka till stugan, som har 4 bäddar, dusch och wc, för en efterfest eller kanske för att sova. Vi anordnar även olika aktiviteter för grupper och konferenser.
Tänk att vakna upp i en egen stuga, till måsarnas skrik och 40 m till ett glittrande hav. Några morgonpigga och fiskeintresserade personer kanske har varit ut och dragit upp en gädda eller några strömmingar.

07.30 serveras en frukostbuffé i restaurangen

Kontaktinformation

Sundsvedens turistanläggning
Sundsveden
742 91 Östhammar
Telefon: 0173-70242

E-post: info@sundsvedenturist.se
Hemsida: http://www.sundsvedenturist.se

Prisinformation

Konferens med övernattning. Ni bor i 4-bädds stugor. I priset ingår 2 luncher, 1 middag, 2 konferensfika, boende, bastutilltugg, konferenslokal, frukt och dricka i konferensrum.

Fakta

Vedeldad bastu

Faciliteter

Bastu
Båtuthyrning
Fritidsfiske
Husdjur välkomna
Restaurang med fullständiga rättigheter
Frukostservering
Året runt öppet