Konferens på Salnö Gård

Väddö, Norrtälje

Konferens på Salnö Gård

På Salnö Gård vet vi att personlig och bra service i kombination med rofylld och inspirerande miljö är viktigt för kreativa tankar och bra beslut. Salnö Gård har byggts för att möta moderna krav på alla typer av möten, utan att ge avkall på den genuina gårdskänslan. Här finner Ni tystnaden, den rena luften och havets brus.

I vårt nyrenoverade konferenshus kan upp till 50 personer konferera i modern möteslokal med allt som behövs för en lyckad konferens.
Mangårdsbyggnaden är från mitten av 1800-talet. Nya hus har tillkommit och äldre renoverats som idag ger en vacker gårdsbild där gammalt och nytt möts i en harmonisk förening.

Ensamma på stället

Tänka att få disponera en hel anläggning exklusivt som en hide-away och ha stället helt för er själva. Är ni 14 personer med helpension kan ni boka Salnö Gård exklusivt för er. Då har ni tillgång till all service och alla faciliteter och kan ostört ägna er åt de för er viktiga frågorna.

Hos oss har ni möjlighet att konferera både i lokal och ute i naturen

Salnö Gård ligger på vackra södra Väddö, omgivet av sköna ängar och gammelskog och så förstår nära Ålandshav. Här finns fina möjligheter till sköna promenader, jogging eller kanske bara sitta på en stubbe i skogen och lyssna till tallens sus.

Aktiviteter på Salnö Gård

Salnö Gård är en ekologisk KRAV ansluten gård där du finner hästar hundar får och höns. Här finns gammelskog att ströva i och havet är alltid nära.

Bo på Salnö Gård

Här finns 7 dubbelrum och 14 enkelrum. Tillsammans 28 bäddar.

Fakta

Smaka på ordet - ett skärgårdshemman

 

Salnö Gård ligger på södra Väddö omgivet av Ålands hav på havssidan och Bagghusfjärden mot fastlandet

Gårdens huvudbyggnad  är uppförd i mitten på 1800 talet men har äldre anor än så. Här ute har man sedan urminnes tider levt på fiske jakt och jordbruk. 

Visst för ordet ett skärgårdshemman tankarna till gröna sommarhagar, gnistrande vinterdagar, mörka höstnätter och porlande vårdagar. Men också till hårt arbete, stora släktkalas, försvunna roslagsskeppare, emigranter till Amerika, bortsprungna kvigor, pigor och drängar, fisk som landas i viken, broderier i fotogenlampans sken. Glädje, sorg, oro och trygghet.

Efter att sedan 1920-talet ha varit kolloni för barn från Oscars och Hedvig Eleonora församling i Stockholm kom Salnö i vår ägo 1993. Nu har vi rustat  och byggt nytt och Salnö Gård erbjuder idag fina mötesmöjligheter. 

På Salnö har också djuren sin självklara plats. Här finns islandshästar, roslagsfår, vikingahöns och isländska vallhundar.

Gården har ekologisk inriktning och är KRAV-märkt. Miljön är en kontrast till storstaden med havsbrus, naturskog, tystnad och ren luft, men vi är också en professionell mötesplats.

GPS koordinator

Latitud        50 54´ 21" N

Longitud     18 57´06" O

Hitta hit