Catch & Relax – fiske- och skärgårdsupplevelser

Vaxholm

Familjefiske

Familjefiske – Ta ut din son eller dotter och fånga fisk. Många föräldrar har barn som inte tror på att det finns fisk i vattnet efter otaliga försök att fånga en fisk på sommarlovet. En härlig dag tillsammans med familjen till sjöss blir ett oförglömlig upplevelse och en minisemester! Bara båtfärden blir ett äventyr i sig. Vilken lycka när fisken krokas! Våra större båtar känns också för de mindre barnen som en mycket säker och bekväm plats att tillbringa dagen på. Ni ska ju alla ha en lugn vistelse på sjön.

Kompisfiske

Kompisfiske – Ta med någon när och kär alternativt ett antal vänner på en oförglömlig dag i Skärgården. Alla behöver komma bort från ansvar och förpliktelser och ha en avkopplande stund. Kul och trevligt!

Kompis-och familjefiske är bokningsbart online, klicka här för att boka!

Flugfiske från båt efter gädda och havsöring – 2 personer

Flugfiske från båt efter gädda och havsöring – 2 personer

En dag utan fiske är en bortslösad dag, var det någon som sa. Flugfiske är kanske den mest mytomspunna fiskemetoden av alla. Det är helt enkelt något magiskt med flugfisket. Att glida genom vattnet, känna naturennära och dess kraft är något helt fantastiskt. Vem som helst kan lära sig grunderna, men att ha lite tålamod är bra. Flugfiske från båt är en perfektupplevelse för dig som tidigare har flugfiskat en del men även för dig med mindre erfarenhet.

Boka

Kontaktinformation

Catch & Relax
Stegesundsvägen 63
185 99 Vaxholm
Kontaktperson: Helen Lundgren
Telefon: 08-54491320
Telefon: 070-5560952

E-post: info@catchrelax.se
Hemsida: www.catchrelax.se

Mer från Catch & Relax Fiskeguide

Utbud

Hitta hit