Stuga och badtunna på flotte i privat vik i skärgården

Blidö, Norrtälje

Bedårande utsikt över fjärd i ytterskärgården

I skyddad vik med härliga klippor och bedårande utsikt över fjärd i ytterskärgården (Roslagen) finns ett unikt boendekoncept. En flotte utrustad med en 15-kvadratsstuga med panoramafönster, badtunna och utedass (allt nytt juli 2011) för absolut avkoppling i fantastisk skärgårdsmiljö.

Ingen bebyggelse finns på ön. Möjlighet till promenader i så gott som orörd skärgårdsnatur, till att upptäcka/njuta av andra fantastiska vikar och klipphällar samt att med lite tur få se en av dovhjortarna som lever fritt över hela ön.

4 bäddar

Stugan är utrustad med 4 bäddar (en våningssäng och en bäddsoffa) matplats, gasolhäll samt en liten gasolkyl.

Tillsammans med badtunna finns på trädäcket utanför stugan en yta för tex intagande av måltider utomhus eller för att bara koppla av, diskbänk i direkt anslutning till sjön samt en liten grill. En roddbåt kommer att finnas till hands.

Stugägarna ordnar med färskvatten i dunk, gasol för kyl och häll, ved för eldning i badtunna samt sängkläder och handdukar inför vistelse.

Transport

Transport till/från stugan (för icke båtburna) kan ordnas till en kostnad av 80 kr/person enkel väg (under isfria förhållanden). Hämtning/lämning sker vid Östernäs brygga på Rådmansö och enkel båtresa tar en knapp halvtimme sommartid.

Vistelse möjlig även vintertid då stugan kan värmas med en fotogenkamin och transport kan ske med isgående båt alternativt svävare. (En extra avgift tillkommer för uppvärmningen under perioder då fotogenkamin behöver användas. Transportkostnaden avgörs av isläget och debiteras enligt ök med stugägarna.)

Kontaktinformation

Södermans Land och Hav AB
Gräskö, Norra ängsvägen 17
Blidö
Telefon: 0176-45222

E-post: info@sodermanslandochhav.se
Hemsida: http://www.sodermanslandoch...

Prisinformation

Dygn: 2500 kr

Helgpris: fredag kl. 12.00 - söndag kl. 12.00, 2900 kr.

3-dygnspris: dag 1 kl. 12.00 - dag 3 kl. 12.00, 3400 kr.

Ved för extra badtunnebad: 400 kr

(400 kr reduceras från vistelsepriset om man ej önskar badtunneved.)

Möjlighet finns att hyra stugan under längre perioder och att påbörja/avsluta vistelsen vid andra klockslag. Detta enligt överenskommelse med stugägarna som givetvis också gärna besvarar eventuella frågor!

Hitta hit