Restaurangen Åkersberga Golfklubb

Åkersberga, Österåker

Naturskön bana på kuturhistorisk mark

Varje vardag 11:00-15:00 serverar vi Dagens Lunch. Stor salladsbuffé, bröd, måltidsdryck och kaffe ingår i priset som är 99 kr.

Åkersberga GK är en ung klubb som startade 1991. Klubben är känd som en lugn och trevlig anläggning, med en omväxlande och mycket utmanande banan. Att våra medlemmar står i centrum, hindrar inte att våra greenfee-gäster alltid ska känna sig välkomna!

Många spelare imponeras av hur en så till synes enkel bana kan bjuda på så stora utmaningar. Ruffen är vänligt nedklippt. Skogen är urglesad och hagarna betade av får - så att du oftast hittar bollen. Men svårigheterna kvarstår. Banarkitekt Bengt Lorichs har på ett mästerligt sätt utnyttjat naturen, när han skapade den här banan.

Den 6 juni 1993 slog biskop emirita Christina Odelberg det första slaget på banan - men klubben startade redan 1991. Därför finns på 18:e hålet en klockstapel med det årtalet. När du ringer i klockan, talar du om för bakomvarande boll att det är klart att slå ut på banans enda blinda hål.

 
Välkommen med din förfrågan redan nu. Vi har även catering för din fest!

Kontaktinformation

Åkersberga Golfklubb
Box 443, Bränsle Gård
184 26 Åkersberga
Telefon: 070-7288310

E-post: bistron@akersbergagk.se
Hemsida: http://www.akersbergagk.se

Öppettider

Restaurangen är helt nyrenoverad, och ligger naturskönt bredvid Österåkers Kyrka. Fr o m 1 juni 2018 har golfklubben själva tagit över driften av Bistron under ledning av Birgitta Sjöström, som tidigare bl a drivit Stekhuset Oxenstierna.

Fakta

I vår restaurang kan vi ta emot beställningar för upp till 70 personer. Firmafest, föreningsfest eller bröllop – vi skräddarsyr din fest som du vill ha den. Restaurangen erbjuder frukost, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag utifrån era önskemål. Både för golfare och icke golfare. Vi erbjuder även catering.

För mer information och bokning, kontakta:

Birgitta Sjöström, krögare
E-post: bistron@akersbergagk.se
070-7288310

Hitta hit