Välkommen till oss på Studio Karma – Den stora yogastudion i den lilla staden

Norrtälje

Välkommen till Norrtäljes yogastudio med behandlingar och butik. En plats där du tar hand om dig själv. Upplev gemenskapen över en kopp te innan din yogaklass eller efter en behandling. Låt Studio Karma bli platsen där du kan fylla på med glädje och energi!

Att erbjuda yoga, avslappning och träning i medveten närvaro till företagets anställda är idag mycket populärt. Forskning pekar på yogans välgörande effekter och att få stanna upp en stund i dagens snabba samhälle är ovärderligt för många. Man menar att det idag inte är stressen som är boven utan bristen på återhämtning som till slut gör att vi brinner ut.

Yoga kan vara just den återhämtningen för dig och dina medarbetare.

Vi erbjuder skräddarsydda workshops och hjälper er att se hur yogan kan bidra till det ni vill uppnå. Vi erbjuder inspirationstillfällen (både teori och praktik – som ni önskar!), kortare pass på stol eller en komplett upplevelse hos oss på Studio Karma. Vi kan arrangera gruppövningar eller mer individuell inspiration. Vi erbjuder caterad mat från stadens restauranger som tillhandahåller klassiks svensk husmanskost till vegan- och Raw food.

Hos oss finns kompetens att inspirera i ledarskap, medveten närvaro, stresshantering, personlig utveckling, livscoching, mindfull eating, andning, yoga på stol vid skrivbordet, Bollywooddans och mycket mer.

I stora yogasalen finns plats för upptill 40 personer och i lilla yogasalen upptill 15 personer.

Vi har en mysig loungemiljö för fika och umgänge samt en liten butiksdel med handplockade produkter till försäljning.

Allt är möjligt & vi ser fram emot att höra ifrån er!

Kontakta oss för prisuppgift som varierar beroende på era önskemål på yoga@studiokarma.se eller 0176-20 93 23.

 

 

Prisinformation

Priser finns på www.studiokarma.se/priser

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Från Stockholm tag buss 676, från Uppsala tag buss 677 mot Norrtälje och kliv av vid Norrtälje busstation, slutstation.

Hitta hit