Konferera på natursköna Domarudden

Åkersberga, Österåker

Konferens

Att konferera på Domarudden är att kunna jobba i lugn och ro i en härligt avkopplande miljö. Vi tar personligen hand om er under hela er vistelse.
Vi serverar god och hemlagad mat både till lunch och middag. Däremellan bjuder vi på goda hembakta godsaker till era fikaraster.

Passa på att uppleva naturen med en ridtur eller ädelfiske i Drängsjön. Ett orienteringspass i skogen, eller varför inte teambuilding under ledning av någon av våra duktiga samarbetspartners. Självklart kan man avsluta dagen med en svettig upplevelse i den vedeldade sjöbastun.

Kontaktinformation

Domarudden Kurs- & friluftsgård
Domaruddsvägen 70
184 91 Åkersberga
Telefon: 08-54020825

E-post: info@domarudden.se
Hemsida: www.domarudden.se

Prisinformation

Dagkonferens      Ankomstkaffe med smörgås Lunch inklusive lättöl/vatten, kaffe Eftermiddagskaffe med kaka Frukt och vatten under dagen Block och pennor Konferenslokal utrustad med TV/video, projektor, blädderblock, whiteboard och trådlöst internet
Pris per person: 435:- exkl moms (min 5 personer)

Dygnskonferens Ankomstkaffe med smörgås Lunch inklusive lättöl/vatten, kaffe Eftermiddagskaffe med kaka Frukt och vatten under dagen Block och pennor Konferenslokal utrustad med TV/video, projektor, blädderblock, whiteboard och trådlöst internet Två rätters middag alt. buffe för sällskap över 20 p. Övernattning i 4-bäddsrum med dusch och toalett. Lakan/handduk ingår. Frukostbuffé

Pris per person: 1195:- (max 40 platser)

Övernattning i 2-bäddsrum: 1295:- (max 22 platser)

Övernattning i enkelrum 1395:- (max 11 platser)
Moms tillkommer på alla priser.

Fakta

Våra två konferenslokaler är fullt utrustade med trådlöst internet och projektor. "Kajutan" har plats för ca 25 sittande i "u-format" och 40 platser i en biosittning. Övre konferensen är i lite mindre format där man sitter 15 personer vid ett långbord. Vi hjälper er gärna att planera konferensen för bästa resultat.

Hitta hit