ResGladh - Researrangör i Roslagen

Norrtälje

Researrangör

ResGladh är en lokal researrangör , specialist för resor och upplevelser i hela Roslagen. Vi handplockar boenden och aktiviteter anpassade både för individuella besökare, grupper ,resebyråer och  bussarrangörer.

Cykla i Roslagen

Att möta en ny plats cyklandes är enorm upplevlese.Vi erbjuder cykelpaket allt ifrån korta endags etapper till långa strapatser med övernattning. I samtliga cykelpaket ingår en detaljerad cykelkarta med vägbeskrivning och tips på sevärdheter och matställen.

Vandra i Roslagen

Vandra genom orörda skogar, längs vindlande skogsstigar och krokiga grusvägar och längs en kust med klippor, klappersten och sand vid ett oändligt vackert hav.Vi erbjuder vandringspaket för dig som vill vandra på egen hand och bekväma guidade vandringsresor. Boka en vandringsresa i skärgården här.

Paddling i Roslagen

Roslagens skärgård är som gjort för en avvkopplande kajaktur.Vi erbjuder paket med paddlingskurs, paddla på egen hand , guidade turer och kombination med cykling eller vandring.

Guidade turer

Vi arrangerar guidade turer både på sjön och i land, i en vacker skärgårs- och lantlig miljö, kryddad med lokal matkultur och historia.Besök på prisbelönta arbetslivsmuseum, Vallonbruken eller vandra i Den Heliga Birgittas fotspår.Båttur till skärgården eller busstur till charmiga städer vid kusten.

Boka

Kontaktinformation

ResGladh
Dillingbyvägen 48
761 91 Norrtälje
Kontaktperson: Hannele Gladh
Telefon: 0709-929778
Telefon: 0709-929778
Bokning: 0709-929778

E-post: info@resgladh.com
Hemsida: www.resgladh.com

Fakta

ResGladh arrangerar skärgårdsnära resor och upplevelser i hela Roslagen. Handplockade familjedrivna boenden och aktiviteter anpassade både för individuella besökare, grupper, resebyråer och bussarrangörer.

Sociala medier


Twitter

Hitta hit