Vandrarhemmet Hvilan - Norrtälje

Norrrtälje, Norrtälje

Centralt vandrarhem

Norrtälje är hjärtat i Roslagen och från vandrarhemmet har du nära till allt det bästa med Stockholms norra skärgård. Norrtälje är dessutom en sällsynt mysig stad med många småbutiker, caféer och krogar.

Vandrarhemmet ligger centralt och det går lätt att ströva ut i småstadsidyllen härifrån. Det går även utmärkt att hyra cyklar och ta en tur längs vattnet. På vandrarhemmet finns bastu och bekväma gemensamhetsrum.

Boka

Kontaktinformation

Vandarhemmet Hvilan
Lundmansgatan 9
76145 Norrrtälje
Telefon: 0176-13316

E-post: info@vandrarhemnorrtalje.se
Hemsida: http://www.vandrarhemnorrta...

Öppettider

Året runt!

Receptionstider
1 Juni till 1 september kl 7.30 - 11.00 samt 17.00 - 19.00

September till maj enligt överenskommelse.

Prisinformation

Enkelrum: 400:- Större rum  500:-Dubbel/tvåbäddsrum: från 500:--  Större rum 660:- Bädd för barn från 3-12 år 175:- Vill du boka hela vandrarhemmet kontakta oss för offert.

Res med kollektivtrafiken

Hållplatsen Gustavslund ligger 250 m från vandarhemmet Hvilan

Fakta

Vandrarhemmet Hvilan är ett fristående och öppet året runt.   Vi har 24 bäddar fördelade på 10 rum.
Bokar du ett av våra fyra ekonomirum/vandrarhemsrum har du möjlighet, att till viss del välja prislapp. Här kan du själv välja om du vill ta med egna lakan och handduk, städa rummet vid utcheckning samt ordna med din egna frukost.
Vill du har det bekvämare så går det att köpa till det du önskar.

Vill du ha det bekvämare så bokar du ett av våra Standardrum och då är sängarna bäddade och städning ingår. Det du kan välja här är tillägg för frukost om du inte vill göra den själv.

Husdjur  Vi har Rum nr 1 där vi tillåter husdjur. Kontakta oss för bokning av det rummet

Tillval. På vandrarhem har du möjlighet att själv välja om du vill köpa till lakan och handduk, städning och frukost.

Lakan/handduk: 100:-/set

Städning:              85:-/rum

Frukost
       85:-/vuxen, 40:-/barn under 12 år.  Frukosten serveras hos BagarBröderna, ett konditori som ligger ca 30 m från oss. Mån-Fre 06.00-11.00 Lör 09.00-11.00 Söndagar serveras frukostkorg på Vandrarhemmet

Kök  Det finns ett kök utrustat med spis, kyl, frys, micro och en mindre ugn, porslin och div köksredskap för dej som vill laga dina egna måltider.

Bastu- och relaxdel finns på vandrarhemmet och går att hyraexternt. Kontakta oss för ytterligare info.

Vägbeskrivning

Med buss 676 från Stockholm, UL806 från Uppsala. Gå av vid hållplatsen Gustavslund korsa Stockholmsvägen och gå 100 m på Stegelbäcksgatan. Ta av höger Götgatan. Efter ca 100 m går du vänster: Lundmansgatan. Vår entre hittar du på gaveln av hyreshuset.

Kommer du med bil har vi ett begränsat antal P-platser men du hittar fri parkering längs kyrkogården på Stegelbäcksgatan samt 50 m upp på Lundmansgatan.
Fr o m 6 juni är det ny vägstsräckning för att komma till Lundmansgatan: Från Norr och Söder kör ni västra vägen (nya förbifarten) och vid Esplanaden-rondellen kör ni av mot sjukhuset. Svänger Frötunagatan upp till höger och tar av vänster in på Lundmansgatan (2:a vägen)

Faciliteter

Rökfria rum
Internet
Kabel TV
Dusch
Tvätt service
Bastu