En inte helt aktuell men kul liten film om oss.-08

Kröns Trädgård, Hammarby-Älmsta, Väddö

Väddö, Norrtälje

Kröns Trädgård

Kröns Trädgård är en handelsträdgård med inriktning på blommor, trädgård och miljöer. Hos oss finner du alla sorts växter, buskar, träd och perenner samt vår- och sommarblommor. Läs också om vårt kafé Kröns Kök.

Kröns Trädgård är belägen på Väddö alldeles utanför Älmsta i Norrtälje kommun.

Sortiment - Vi har ett stort utbud av blommor, buskar och träd. Mycket av det vi säljer odlar vi själva. Vi är specialiserade på att odla fram olika lite udda sommarblommor och perenner som är dyra att köpa hem eller svåra att få tag på. Hos oss finner du både pelargoner och penséer till bra pris men även andra mer ovanliga, bra och roliga sorter som större trädgårdscentra måste köpa hem medan vi kan odla dem själva. Vi har också ett stort trädgårdssortiment på tillbehörssidan i form av bland annat jord, pynt och krukor. Vi har även ett litet utbud av vattenväxter och dammprodukter.

Vi har mycket att välja på i lager och tar naturligtvis hem det som önskas på beställning. Vi har täta leveranser och det mesta på växtsidan får vi hem inom ett par veckor.

Trädgårdstjänster - Vi utför även arbeten såsom trädbeskärning, trädgårdsplanering och viss skötsel och anläggning. Dessa uppdrag utförs huvudsakligen på hösten samt tidig vår. Under högsäsong mellan april och augusti är alla fullt upptagna med att serva dig på hemmaplan.

Trädgårdscafé - Vårt restaurang, Kröns Kök, hittar du i ett av växthusen och det finns mycket att välja på. Lunch från vår till höst. Högsommartid middagsservering på vardagar. Fullständiga rättigheter. Kaffe, te och hembakat..

Grilla med Big Green Egg i sommar - Vi säljer och demonstrerar det fantastiska uteköket Big Green Egg och det finska stekbordet Muurikka.

Kontaktinformation

Kröns Trädgård
Hammarbyvägen
Väddö
Kontaktperson: Gösta Krön
Telefon: 0176-51041

Hemsida: www.kronstradgard.se

Öppettider

Öppet alla dagar!
M-F 10-18 Helg 10-15. Restaurangen öppnar 11.

Utökade tider och undantag:
3/5- 22/6 öppnar vi 9.00.

Restaurangen har kvällöppet vardagar 3 juli t o m 10 augusti.

Midsommarafton:
Trädgård 9-13, Kröns Kök stängt.
Söndagsöppet t o m 14/10

Prisinformation

Vissa prisexempel hittar du på vår hemsida.

I växtvärlden varierar priserna hastigt efter utbud och efterfrågan varför dessa kan variera under säsongen.

Res med kollektivtrafiken

Ovanstående hållplats ligger precis vid oss. Alternativ när 637 inte går hit vissa tider: Buss 636 till Norrsundsskolan. 500 meters promenad norrut mot Grisslehamn. Vissa bussar går bara till Älmsta busstation. Därifrån 1 kilometers promenad i samma riktning som ovan.

Vägbeskrivning

Från Stockholm(10 mil)/Norrtälje(3 mil): Åk till Norrtälje som du smidigt passerar genom att i rondellen köra mot Östhammar. Följ vägen mot Grisslehamn rakt fram. Efter 30 km kommer du till Älmsta som du passerar. Du ser oss på höger sida direkt efter samhället.
Från Uppsala(8 mil). Kör mot Edsbro, väl där mot Grisslehamn och du kommer till Älmsta enligt ovan.
Från Gävle(15 mil). E4 söderut. Ta av mot Tierp och kör vidare mot Gimo och Hargshamn. Ta höger mot Norrtälje. Passera infart mot Hallstavik, strax efter kör du mot Grisslehamn till vänster. Följ vägen och ta vänster när den tar slut. Åk en bit i samhället och ta höger mot Älmsta. Fortsätt cirka 10 km och ta sedan vänster mot Grisslehamn. Kör vidare tills du åkt över Trästabron och sväng höger mot Älmsta. Strax före detta samhälle ser du oss på vänster sida.

Faciliteter

  • Lunch
  • Affär
  • Husdjur välkomna
  • Internetcafé
  • Kreditkort accepteras
  • Restaurang med fullständiga rättigheter
  • Barnmeny
  • Gratis WiFi
  • Rullstolsanpassat

Hitta hit