Kröns Trädgård

Väddö, Norrtälje

Kröns Trädgård

Kröns Trädgård är en handelsträdgård med inriktning på blommor, trädgård och miljöer. Hos oss finner du alla sorts växter, buskar, träd och perenner samt vår- och sommarblommor. Läs också om vårt kafé Kröns Kök.

Kröns Trädgård är belägen på Väddö alldeles utanför Älmsta i Norrtälje kommun.

Sortiment - Vi har ett stort utbud av blommor, buskar och träd. Mycket av det vi säljer odlar vi själva. Vi är specialiserade på att odla fram olika lite udda sommarblommor och perenner som är dyra att köpa hem eller svåra att få tag på. Hos oss finner du både pelargoner och penséer till bra pris men även andra mer ovanliga, bra och roliga sorter som större trädgårdscentra måste köpa hem medan vi kan odla dem själva. Vi har också ett stort trädgårdssortiment på tillbehörssidan i form av bland annat jord, pynt och krukor. Vi har även ett litet utbud av vattenväxter och dammprodukter.

Vi har mycket att välja på i lager och tar naturligtvis hem det som önskas på beställning. Vi har täta leveranser och det mesta på växtsidan får vi hem inom någon vecka.

Trädgårdstjänster - Vi utför även arbeten såsom trädbeskärning, trädgårdsplanering och viss skötsel och anläggning. Dessa uppdrag utförs huvudsakligen på hösten samt tidig vår. Under högsäsong mellan april och augusti är alla fullt upptagna med att serva dig på hemmaplan.

Trädgårdscafé - Vårt café, Kröns Kök, hittar du i ett av växthusen och det finns mycket att välja på. Kaffe, te och kaffebröd, enklare luncher mm. Öppet från april.

Grilla med Big Green Egg i sommar - Vi säljer och demonstrerar det fantastiska uteköket Big Green Egg

Kontaktinformation

Kröns trädgård
Hammarbyvägen
Väddö
Telefon: 0176-51041

Hemsida: http://www.kronstradgard.se

Öppettider

Sommaren 2016

Mån - fre kl 9-17
gäller även dag före helgdag som inte är lördag.

Lör-sön kl 10-15

Söndagar och samtliga helgdagar kl 10.00-15.00
gäller 6/4-27/9

Enda undantag: Midsommarafton 10-13