Träna med Friskis&Svettis på vackra Rävsten

Rävstens stugby, Östhammar

Att träna i grupp i underbar skärgårdsmiljö, kan du tänka dig något bättre? Proffsiga ledare från Friskis&Svettis tar dig över klippor och längs slingrande stigar i ett härligt crosspass där löpning blandas med styrketräning. Välkommen till världens vackraste träningslokal!

Träningspasset börjar kl 18.30 på Rävsten den 12 och den 26 juli och naturligtvis är du välkommen även med egen båt. Passet är 60 minuter långt. Du behöver inte vara van löpare för att vara med.

Ring 0173-36018 eller gå till www.timecenter.se/ravstensstugby för att boka plats på passbåten som hämtar vid Äspskärs brygga kl 18. Passbåten bokas senast kl 12 på träningsdagen. Det kan bli flera turer om många vill komma.

Efter passet finns möjlighet till bad och öppen kiosk innan hemfärd.

Friskis&Svettis crosspass passar många

Cross är varierad uteträning med löpning och styrketräning. Träning i stationer varvas med löpning. Det är ett pass med mycket träningskänsla och tempo. Mellan stationerna är det förflyttning/löpning i 3-5 min i ett tempo kring 6-6.30 min/km. Cross är enkelt, effektivt och varierat. Här har alla möjlighet att ta ut sig utifrån sin nivå.

26jul 18:30 - 19:30 Rävstens stugby

Kontaktinformation

Rävstens stugby
Rävstens stugby

Telefon: 0173-36018
Bokning: 0173-36018

Arrangör: Rävstens stugby

E-post: info@ravsten.se
Hemsida: http://www.ravsten.se

Prisinformation

Du betalar 80 kr tor per person för båttransporten om du åker med vår passbåt. Du kan betala med kort, kontanter eller Swish.

Träningen betalar du med din svett och din glädje.

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Cykla eller kör bil till Äspskärs brygga vid Gräsös södra udde. Här hämtas du av vår bokningsbara passbåt.

Åker du bil kan du komma med 17.30-färjan från Öregrund. Ring 0173-36018 eller gå till www.timecenter.se/ravstensstugby för att boka plats på passbåten som hämtar vid Äspskärs brygga kl 18. Passbåten bokas senast kl 12 på träningsdagen. Det kan bli flera turer om många vill komma.

Träningspasset börjar kl 18.30 på Rävsten. Efter passet finns möjlighet till bad och öppen kiosk innan hemfärd.